Taiji Form

Instruktør Harald i Taiji Positur.

Instruktør Harald i Taiji Positur.


Taiji også kjent som Tai Chi er både meget effektive øvelser for helsen og en form for kampsport. Qigongsenteret underviser i en meget kraftig Taijiretning med navnet NanPai Taiji 37.

Taiji37 form er basert på prinsipper fra NanPai taiji (taijiquan fra Sør-Kina). Formen kultiverer spesifike krefter og har egne funksjoner. Du lærer å aktivere nedre dantian, et område i nedre del av maven som funger som et ”hjerte” i kroppens energisystem. Du får bedre kroppsholdning, friere pust, mykere ledd og opplever at gammelt stress og gamle plager slipper taket. Du lærer også stående meditasjon og mentale øvelser som bidrar til redusert stress og økt ro.

Helse og selvutviking

Taiji37 form er en rask og direkte vei til bedre helse og til et høyere nivå i forståelse av seg selv. Gjennom å praktisere de ulike øvelsene vil man gjennfinne kontakten med «seg selv», og finne en bedre balanse i livet. Dette påvirker direkte på helsen som i sin tur vil bedres.

Det er i dag god vitenskaplig dokumentasjon på hvordan Taiji styrker immunforsvar, reduserer stress, balanserer emosjoner, positivt påvirker autoimmune sykdommer, reduserer smerte og mye, mye mer.

Taijiklassene

Qigongsenteret underviser Taiji37 form og individuelle positurer. Klassene går på mandager og alle kan delta i disse klassene.

Klassene hos Qigongsenteret består av 10-15 stk som trener sammen. Man vil få individuell oppfølging av instrukør som sørger for at din praksisk tilpasses ditt nivå.

Hos oss er målet at du skal mestre kropp og sinn på egne premisser. Våre instruktører har lang erfaring og er noen av Norges fremste innen sine områder.

Tider

Klassene i Taiji er delt i 2 der man kan velge å delta på den ene eller begge klassene etter hverandre.
Første klasse underviser form, mens andre klasse tar for seg de individuelle positurerne. Positurklassene er kun for viderekommende.

Mandager
18.15 – 19.30: Taiji 37 positurer.
19.45 – 21.00: Taiji Form.

Kontakt oss for mer informasjon eller for å melde deg på kurs!

KONTAKT OSS

Mer inspirasjon?
Se film med Mester Shen Zhehyu:

[vippy id=»2827″ width=»580″ height=»340″]

Comments are closed.