Lær Drage Daoyin i Oslo!

Kurset holdes i Oslo, helgen 18.-20. oktober.

Qigong systemet som undervises denne helgen heter Drage-Daoyin, som ble utviklet av Dr. Shen Hongxun. Dragedaoyin består av ni øvelser som åpner og strekker ryggsøylen og korrigerer kroppsholdningen. Disse øvelsene er spesielt egnet for å korrigere plager i rygg og nakke.


Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong og Taiji.

Til påmelding >

Drage Daoyin øvelsene består av: "Dragen våkner fra dvalemodus", "dragen strekker sine klør", "dragen logrer halen sin", "dragen forlater hulen", "dragen ber", "dragen leker med en perle", "dragen leker med vann", "dragen danser: Kjærlighetens dans" og "dragen går tilbake til dvalemodus".

Bevegelsene er sirkulære, flytende og kan minne om kampkunst eller dans. Drageøvelsene gir fri flyt i kroppen, den aktiverer kroppens viktigste energisentre. Den åpner og aktiverer kundalini i ryggraden, øvelsene påvirker til en god holdning samtidig som en renser og åpner opp energikanalene som også kalles meridianer. Du blir harmonisert både fysisk og mentalt.

Praktisk informasjon:

Dato:
Helgen 18.-20. oktober

Tider:
Fredag 18:00-21:00
Lørdag 10:00-17:00
Søndag 10:00-16:00

Sted:
Gymsalen ved Steinerskolen på Nordstrand, Solveien 113.

Lærer:
Harald Øygard

Pris:
2500 kroner. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.