Helgekurs i Drage Daoyin

Unikt helgekurs i Oslo, 4-6. oktober.

Qigong systemet som undervises denne helgen heter Drage-Daoyin, som ble utviklet av Dr. Shen Hongxun. Dragedaoyin består av ni øvelser som åpner og strekker ryggsøylen og korrigerer kroppsholdningen. Disse øvelsene er spesielt egnet for å korrigere plager i rygg og nakke. Bevegelsene er sirkulære, flytende og kan minne om kampkunst eller dans. Drageøvelsene gir fri flyt i kroppen, den aktiverer kroppens viktigste energisentre. Den åpner og aktiverer kundalini i ryggraden, øvelsene påvirker til en god holdning samtidig som en renser og åpner opp energikanalene som også kalles meridianer. Du blir harmonisert både fysisk og mentalt.

Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong og Taiji.


Drage Daoyin øvelsene består av: "Dragen våkner fra dvalemodus", "dragen strekker sine klør", "dragen logrer halen sin", "dragen forlater hulen", "dragen ber", "dragen leker med en perle", "dragen leker med vann", "dragen danser: Kjærlighetens dans" og "dragen går tilbake til dvalemodus".

Tider:

Fredag 18:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 16:00

Pris: 

Kr. 2.100,- for hele helgen.

Sted: 

Qigongsenteret
Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo

Har du spørsmål til kurset?

Kontakt Harald Øygard på telefon 412 37 938.

Til påmelding

Om instruktøren

Qigongsenterets instruktør Harald Øygard, har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. Han har studert Qigong, Taiji (Tai Chi) og Meditasjon m.m. i over 23 år og undervist i 17 år. I sentrum av hans undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av kurset.

Dette sier noen av våre kursdeltakere:

  • – Jeg har fått stor forbedring av korsrygg og meditasjonen min ble bedre nå som jeg har fått bedre holdning.

  • – Siden jeg har startet har jeg fått en enorm forbedring i kroppsholdning, søvn, energi og mental balanse.

  • – Jeg føler at jeg har blitt mer ledig og at treningen påvirker hele kroppen på en helt annen måte enn annen trening.

  • – Etter 4 mnd med trening har jeg opplevd reduksjon av stress, fjerning av nakkesmerter og lindring av skuldresmerter.