Unikt helgekurs i Drage Daoyin

Bli med helgen 11-13. juni i Bergen. FULLBOOKET.

Kurset ble fullbooket på under 24 timer. Ønsker du å stå på venteliste om det skulle bli ledig plass, send en mail til [email protected].


Denne helgen undervises Qigongsystemet Drage Daoyin, som ble utviklet av Dr. Shen Hongxun. Drage Daoyin består av ni øvelser som åpner og strekker ryggsøylen og korrigerer kroppsholdningen. Øvelsene er spesielt egnet for å korrigere plager i rygg og nakke. Kurset passer for alle nivåer og krever ingen forkunnskap.


Drage Daoyin øvelsene består av: 'Dragen våkner fra dvalemodus', 'Dragen strekker sine klør', 'Dragen logrer halen sin', 'Dragen forlater hulen', 'Dragen ber', 'Dragen leker med en perle', 'Dragen leker med vann', 'Dragen danser kjærlighetens dans' og 'Dragen går tilbake til dvalemodus'.

Bevegelsene er sirkulære, flytende og kan minne om kampkunst eller dans. Drage øvelsene gir fri flyt i kroppen, den aktiverer kroppens viktigste energisentre. Den åpner og aktiverer kundalini i ryggraden, øvelsene påvirker til en god holdning samtidig som en renser og åpner opp energikanalene som også kalles meridianer. Du blir harmonisert både fysisk og mentalt.

Praktisk informasjon

NB! Maks 18 plasser - førstemann til mølla.

Dato:

11-13. juni.

Undervisning:

Fredag: 18:00-21:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-16:00

Instruktør:

Harald Øygard

Pris:

Kr 2500. Betales via Vipps til #506183 (Harald Øygards Taijiskole)

Sted:

Sted: Bergen Body Work - Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen

Vil du stå på venteliste?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.