Oppdag Taiji 37 Form over en helg!

Helgekurs på Qigongsenteret i Oslo, 3-5. mai.

Taiji 37 Form er en unik kombinasjon av Taiji-stillinger som danner en helhetlig praksis. Utforsk kraften av Taiji mens du renser kroppens energikanaler på dette helgekurset. Historisk sett ble Taiji-kreftene brukt i kampteknikker, men i dag trener de fleste Taiji 37 for å forbedre helse og velvære.

Til påmelding

Taiji 37 Form er forankret i prinsippene fra Nanpai taiji (taijiquan fra Sør-Kina). Hver enkelt stilling har sine unike krefter og funksjoner.

Gjennom kurset lærer du å aktivere nedre dantian, et sentralt område i nedre del av magen som fungerer som et "hjerte" i kroppens energisystem. Ved å aktivere energien fra dantian raskt, kan denne dantian-kraften utvikle seg videre, og på et avansert nivå kan den til og med føre til kroppens bevegelse. Når du opplever at dantian er selve kjernen i bevegelsen, og at alt er knyttet til dantian, vil din forståelse av Taiji formen utvides på en helt ny måte.

Gjennom Taiji 37 vil du oppleve bedre kroppsholdning, friere pust og mykere ledd, samtidig som du frigjør deg fra gammelt stress og plager.

Vår erfarne instruktør Harald Øygard, vil veilede deg gjennom hver Taiji-stilling, og du vil lære stående meditasjon og mentale øvelser for å forbedre din praksis. Utforsk Taiji 37 som en helhetlig tilnærming til bedre helse og forståelse av Taiji-krefter.

Dette kurset er hovedsakelig rettet mot de med litt erfaring fra før innen Taiji (Tai Chi) eller Qigong, men er åpent for alle som er nysgjerrige på Taiji-formen.

Praktisk informasjon:

Dato:
Helgen 3-5. mai

Tider: 
Fredag: kl 18:00-21:00
Lørdag: kl 10:00-17:00
Søndag: kl 10:00-16:00

Pris:
kr 2500,-

Sted: 
Qigongsenteret i Oslo, Grønlandsleiret 14.

Bli med oss på denne helgen dedikert til ditt velvære og indre styrke gjennom Taiji 37 Form.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller
kontakt oss på telefon: 412 37 938.

Til påmelding

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.