Live Online introkurs i Qigong

4 ukers live online kurs med oppstart tirsdag 5. mai.

Qigongsenteret har flyttet sin undervisning online, og for å kunne gi et enda bedre tilbud har vi nå komprimert vårt populære introkurs, slik at du skal få hurtig innføring i Qi, Bevegelse & Sinn.

Igjennom 4 uker vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan dypdykke ned i energiarbeid på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk undervisning. Å utforske sammen, over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem imot å dele denne opplevelsen med deg.

Til påmelding >

Introkurset vil være en innføring i ulike øvelser tilknyttet det kraftfulle Qigongsystemet Taijiwuxigong og gi deg muligheten til å møte noen av de beste lærerne innen denne formen.

Vi vil undervise både teori & praksis og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet mm.

Vårt mål for de 4 ukene er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset

- Live klasse 2 ganger per uke - totalt 8 ganger á 1 time.
- E-post oppfølging for å støtte din trening.
- Ekstra Videoklipp og Teoriskriv.
- 1 Gruppesamling.
- Diplom som bevis for gjennomføring.
- Medlemskap i lukket facebook gruppe for diskusjoner.
- Ønsker du å ha tilgang til kurset i ditt bibilotek i etterkant av endt kurs, koster dette 99 kroner/mnd.

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Igjennom hele kurstiden vil du få tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller om du ønsker å trene jevnlig under kurset.

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære alle de strukturerte øvelsene tilknyttet Taijiwuxigong, totalt 8 øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. 

Det vil være fokus på bruk av Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring, lindring av fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre. 

I løpet av kurset får du introduksjon til: 

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Ben & føtter; hvordan "åpne" dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette. 

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene.

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.


Dette er lærerne:

Harald Øygard

Jim Klarp

Merete Askildsen

Dette sier deltakerne om vårt Qigong kurs:

  • – Undervisningen i alle timene har vært så bra…så lett å følge! Jeg har gått med armen i fatle i en mnd, og fra i dag kunne jeg kaste fatle pga alle forløsninger som har skjedd under kurset. Er så takknemlig!

  • – Jeg er søkk imponert over hele opplegget dere har organisert. Dere er alle tydelige, rolige, snur dere i ulike vinklinger så det er helt, helt fint å følge på over nett.

  • – Med ørsmå justeringer og oppdagelser har det vært en stille, underfundig, behagelig, kraftfull og lærerik reise. En erfaringsreise gjort her alene i stua i merkelige koronatider, men sammen med en masse folk man ikke har sett,… men følt.