Live Online introkurs i Qigong

4 ukers live online kurs med oppstart tirsdag 19. januar.

Qigongsenteret har flyttet sin undervisning online, og for å kunne gi et enda bedre tilbud har vi nå komprimert vårt populære introkurs, slik at du skal få hurtig innføring i Qi, Bevegelse & Sinn.

Gjennom 4 uker vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan dypdykke ned i energiarbeid på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk undervisning. Å utforske sammen, over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem imot å dele denne opplevelsen med deg.

Til påmelding >

Introkurset vil være en innføring i ulike øvelser tilknyttet det kraftfulle Qigongsystemet Taijiwuxigong og gi deg muligheten til å møte noen av de beste lærerne innen denne formen.

Vi vil undervise både teori & praksis og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet mm.

Vårt mål for de 4 ukene er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset

- Live klasse 2 ganger per uke - totalt 8 ganger á 45 minutter.
- E-post oppfølging for å støtte din trening.
- Ekstra Videoklipp og Teoriskriv.
- Medlemskap i lukket facebook gruppe for diskusjoner.
- Tilgang til kurset i arkiv i etterkant for egentrening.

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Igjennom hele kurstiden vil du få tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller om du ønsker å trene jevnlig under kurset.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære alle de strukturerte øvelsene tilknyttet Taijiwuxigong, totalt 8 øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. 

Det vil være fokus på bruk av Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring, lindring av fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre. 

I løpet av kurset får du introduksjon til: 

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Ben & føtter; hvordan "åpne" dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette. 

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene.

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Praktisk info om påmelding:

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gangen du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset. Når kontoen er opprettet, fullfører du kjøpet. Nærmere kurs vil du motta mail fra oss når øktene er klargjort i ditt bibliotek, samt guide til innlogging & bruk i plattformen.

Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Merete Askildsen

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. På Qigongsenteret i Oslo underviser hun introkurs og nivå 2 klasser i Qigong på ukentlig basis.