Live Online introkurs i Taiji

Lær Taiji - skånsom trening med stor effekt på kropp og sinn - som vist på NRK.

4 ukers live online kurs med 'Taiji for nybegynnere' - oppstart mandag 15. februar. 

NRK viste for litt siden tv-programmet 'Stol på Legen' hvor leger fremmet den positive helseeffekten ved å praktisere Tai Chi (Taiji). For å gi deg tilgang til disse effektene presenterer vi et online kurs med format og fokus som gjør at du enklet kan komme i gang å praktisere. Taiji13 - kortform er et anerkjent format, som passer for deg som vil komme raskt i gang.

Til påmelding >

Gjennom 4 uker vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan lære Taiji på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk undervisning. Å utforske sammen, over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem imot å dele denne opplevelsen med deg.

Dette Online kurset er åpent for alle som ønsker å lære seg de grunnleggende prinsippene i Taiji. Både nybegynnere og videregående studenter er velkomne til å delta. Vi vil undervise både teori & praksis og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet mm.

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Tajii.  Vi deler vår kunnskap og erfaring med deg som er på jakt etter bedre innsikt i egen kropp & sinn.

Vårt mål for de 4 ukene er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Taiji og sitte igjen med mer ro, økt velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset

- Live klasse 2 ganger per uke - totalt 8 ganger á 45 minutter.
- E-post oppfølging for å støtte din trening.
- Medlemskap i lukket facebook gruppe for diskusjoner.
- Tilgang til kurset i arkiv i etterkant for egentrening (fri tilgang ut september).

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Igjennom hele kurstiden vil du få tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller om du ønsker å trene jevnlig under kurset.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

I løpet av kurset vil vi øve på forskjellige Taiji positurer og sette de sammen til en kort form.

Tanken med denne Taiji 13 formen er å ha en kompakt form som er lett å huske og som du kan trene hjemme. Taiji 13 formen er meget effektfull og integrerer alle de viktigste elementene i Taijiquan.

Det vil være fokus på bruk av Taiji i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring, lindring av fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre.

Praktisk info om påmelding:

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gangen du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset. Når kontoen er opprettet, fullfører du kjøpet. Nærmere kurs vil du motta mail fra oss når øktene er klargjort i ditt bibliotek, samt guide til innlogging & bruk i plattformen.

Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktør innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.