Online sommerretreat i Qigong, Taiji & Meditasjon

5-dagers Live online kurs, 2.-6. juli.

Qigongsenteret arrangerer i år som i fjor årets store sommerkurs online, og for å kunne gi et enda bedre tilbud har vi nok en gang samlet våre lærere til en sommerfeiring av Qi, Bevegelse & Sinn.

I gjennom 5 dager vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan dypdykke ned i energi og bevissthets arbeid på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk retreat. Å utforske sammen, over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem imot å dele denne opplevelsen med deg.

Kurset er tilrettelagt både nye og viderekommende!

Til påmelding >

Retreaten vil være en reise i ulike øvelser innen Qigong, Taiji & Meditasjon og gi deg muligheten til å møte noen av de beste lærerne innen de ulike områdene. Vi vil undervise både teori & praksis og spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for de 5 dagene er at du skal få en ny opplevelse av hva som er mulig gjennom Qigongsenterets systemer, og sitte igjen med Ro, Velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset:

- 19 undervisningsøkter via Online Livestreaming.
- Medlemskap i lukket diskusjonsgruppe på Facebook.
- Fri tilgang til opptak av øktene for egentrening ut august.

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Gjennom hele kurset vil du få tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller repetere innhold.

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. 

Det vil være fokus på bruk av Qigong, Taiji og Meditasjon i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning lokalt.

Taijiwuxigong:
Vi vil i løpet av de 5 dagene gå igjennom alle Taijiwuxigong øvelsene, men bruke lengre tid på utvalgte øvelser slik at vi kan komme oss godt inn i flyten. Du vil også lære ulike oppvarmingsøvelser. 

Qigong:
Vi gir deg en intro til YiJin, 5 Dyre Daoyin, Drage Daoyin, Lyd Daoyin mm. Dette blir ikke et fordypning løp, men et godt supplement til de andre undervisningssporene. 

Taiji 37:
I løpet av kurset vil Harald gi deg introduksjon til noen av de mest kraftfulle positurene fra Taiji37. Dette er en perfekt intro til deg som ikke har testet Taiji før, eller som repetisjon for deg som har studert Taiji med oss.

Meditasjon:
I gjennom de 5 dagene drar vi på en reise der vi starter med hvile inn i sinnets senter og etablere et forhold til sinnets senter/sansenes senter. Derfra etablerer vil et bevisst forhold til dualiteten i individuelle eksistens før vi jobber med øvelser for å møte non-dualiteten gjennom Chan/Golden Light meditasjon. Lars står for undervisningen.

Til påmelding >

Hvordan melder du deg på?

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gang du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. (Husk passordet du velger her, da du trenger det når du skal logge inn i vår Online plattform (Uscreen) for å følge kurset.

Har du deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfør kjøpet.

Problemer med kjøp eller innlogging?
Skulle du ha problemer med å kjøp eller innlogging på din profil, kan du ta kontakt med Merete på 99 10 65 97.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald på telefon:
412 37 938.

Dette er lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktør innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Lars J. Bjørkevoll

Lars Johan Bjørkevoll har studert og undervist Non-Dualistisk praksis helt siden han spontant kom i kontakt med denne formen for praksis for 20 år siden. Da han møtte dr.Shen begynte også studiet i Chan/Golden light meditasjon og en større reise i selvutpakning. Han var en av dr. Shen’s nærmeste studenter i Chan Meditasjon og har utviklet en unik erfaringsbasert approach for å avkle sinnets mekanismer og se hva vi egentlig består av.

I tillegg til å være en av gründerne av Qigongsenteret er Lars Johan en veletablert forretningsmann innen internasjonal business. Hans holding har alltid vært at den ultimate friheten etableres på “innsiden”, for så å gjennomsyre livet på “utsiden”!

Cato Bruarøy

Cato Bruarøy driver Qigongsenteret i Bergen. Han har trent asiatisk kampkunst i 37 år, og er med 7. dan svart belte en av Nordens høyst graderte karateinstruktører. Han er tidligere Norgesmester og landslagsutøver i karate. Cato har trent Qigong og Taiji i over 20 år, og meditert i 35 år. Han er utdannet siviløkonom.

Merete Askildsen

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. På Qigongsenteret i Oslo underviser hun introkurs og nivå 2 klasser i Qigong på ukentlig basis.