Live Online videregående kurs i Taijiwuxigong!

8 ukers live online kurs med oppstart tirsdag 15. september.

Bli med å utforske videre og finne rytmen i din Qigong-praksis! For første gang introduserer vi vårt videregående kurs som Live Online kurs. Kurset bygger videre på det du tidligere har lært på nybegynnerkurs hos oss (enten online eller fysisk), og er et videre dypdykk i Qigong for videre utvikling og progresjon.

Til påmelding >

Hva er opplegget?

Gjennom 8 uker vil vi tilrettelegge for fordypning i de ulike øvelsene du har fått en smakebit av tidligere, og vi vil jobbe fokusert med øvelser for et kroppsområde over flere økter.

Ved å trene jevnlig 2 ganger i uken, samt få tilgang på nyttig oppfølgingsmateriell på e-post, vil du kunne finne en ny rytme i din trening og se større gevinst. 

Undervisningens fokus:
- Fordypning i Taijiwuxigong øvelser
- Utforskning av semi-spontane øvelser
- Fordypning i teori om kropp, energi og sinn, basert på østlig og vestlig vitenskap, medisin og filosofi.

Dette får du i løpet av kurset

- Live klasse 2 ganger per uke - totalt 16 ganger á 45 minutter (tirsdager kl 18:00-18:45 og torsdager kl 17:00-17:45)
- E-post oppfølging for å støtte din trening og utvikling.
- Medlemskap i lukket facebook gruppe for diskusjoner.
- Tilgang til kurset i arkiv for trening i etterkant.

NB! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Gjennom hele kurstiden har du selvfølgelig tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller repetere økter etter ønske.

Pris:
1950 kroner (har du mottatt rabattkode, legges denne inn ved kjøp)

Til påmelding >

Hvordan melder du deg på?

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gang du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. (Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i vår Online plattform (Uscreen) for å følge kurset). Når kontoen er opprettet, fullfører du kjøpet. Nærmere kursstart vil du motta mail fra oss når øktene er klartgjort i ditt bibliotek, samt guide til innlogging og bruk av plattformen.

Har du deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfør kjøpet.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Merete Askildsen

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. På Qigongsenteret i Oslo underviser hun introkurs og nivå 2 klasser i Qigong på ukentlig basis.