Lær Qigong på 8 uker!

Nybegynnerkurs i Oslo, med oppstart tirsdag 17. oktober.

Har du lyst å lære Qigong med synes det er vanskelig å komme i gang? Nå kan du som nybegynner bli med på et spennende Qigong konsept. Du betaler kun 1950,- for ukentlig undervisning, personlig oppfølging av instruktør, samt nyttig støttemateriell (filmer/teori/oppgaver m.m.) over en periode på 8 uker.

Kurset holdes på Qigongsenteret i Oslo.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele av vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

Nybegynnerkurset vil være en innføring i ulike øvelser tilknyttet det kraftfulle Qigongsystemet Taijiwuxigong. Vi vil undervise både teori & praksis og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m. Les mer om undervisningens fokus lengre ned på siden.

Vårt mål for de 8 ukene er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset

- Undervisning hver tirsdag ved vårt senter i Oslo (totalt 8 klasser á 75 min).
- Personlig oppfølging av instruktør.
- Tilgang til filmer i vår online plattform for å støtte opp under din egen utvikling.
- Oppfølging i form av e-poster med nyttige tips, teori, oppgaver m.m.

OBS! Skulle du gå glipp av noen av de fysiske klassene vil du gjennom hele kurset ha online tilgang til hver enkelt kursøkt, slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller om du ønsker å trene jevnlig under kurset.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære alle de strukturerte øvelsene tilknyttet Taijiwuxigong, totalt 8 øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. 

Det vil være fokus på bruk av Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring, lindring av fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre. 

I løpet av kurset får du introduksjon til: 

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Ben & føtter; hvordan "åpne" dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette. 

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene.

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Send oss en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om læreren

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigong instruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. Merete underviser faste klasser ved Qigongsenteret og er godt likt blant studentene.