Kom i gang med Taiji på 8 uker!

Nybegynnerkurs i Oslo med oppstart onsdag 8. februar kl 19:00.

Har du lyst å lære Taiji men synes det er vanskelig å komme i gang? Nå kan du som nybegynner bli med på et spennende Taiji konsept. Du betaler kun 1950,- for ukentlig undervisning, personlig oppfølging av instruktør, samt nyttig støttemateriell (filmer/teori/oppgaver m.m.) over en periode på 8 uker.

Kurset holdes på Qigongsenteret i Oslo.

Til påmelding >

Taiji Quan (Tai Chi Chuan) er et treningssystem som har sin opprinnelse i Kina og kinesisk kampkunst, men er nå blitt ett av de mest praktiserende helse- og treningssystem i verden. Taiji er ofte kjent for sine langsomme, grasiøse og flytende bevegelser som inneholder strekking, avslapping og ulike former for meditasjon.

Taiji hjelper deg å forbedre kroppsholdning, balanse, koordinering og mobilitet, men det mest unike med Taiji er å lære og forstå energikraft. I tillegg til å trene fysisk og mentalt, lærer du derfor å aktivere energisentre i kroppen; åpne opp kroppens energikanaler. Vi jobber med tre nivåer: fysisk, energetisk og mentalt/spirituelt.

På dette kurset vil du lære om Taiji filosofi, Taiji prinsipper, Taiji 37 form og enkle Qigong øvelser. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre. 

«Funksjonen til Taiji 37 er å vekke å aktivere «Dantian» (energisentre) og dermed dyrke Taijijin (Taijikraft) som primært er Vibrasjon kraft, spontan bevegelses kraft og mental kraft. Disse kreftene er medfødt for alle, men hos de fleste er de sovende. De fleste mennesker har aldri opplevd følelsen av bevegelse av sin indre energi og vet ikke hvordan de skal oppdage og utvikle disse kreftene...» Dette kurset er inngangen til denne indre energiverdenen!

Dette får du i løpet av kurset

- Undervisning hver onsdag ved vårt senter i Oslo (totalt 8 klasser á 90 min).
- Personlig oppfølging av instruktør.
- Tilgang til filmer i vår online plattform for å støtte opp under din egen utvikling.
- Oppfølging i form av e-poster med nyttige tips, teori, oppgaver m.m.

Til påmelding >

Har du spørsmål til kurset eller ønsker mer informasjon?

Kontakt Harald via mail: [email protected] eller telefon: 412 37 938.

Om læreren

Tom Thorkildsen har lang erfaring og forståelse innenfor områdene meditasjon, energiarbeid og kroppens unike evne til å helbrede seg selv. Han setter menneskets iboende natur i senter for å skape god helse, indre vekst og glede. I sin undervisning er Tom opptatt av å se det unike i hver enkelt, og gir individuell veiledning under hver treningsøkt.