Taiji Basic: Lær Taiji på 12 uker!

Nybegynnerkurs i Oslo med oppstart 13. september kl 19:00.

Har du lyst å lære Taiji men synes det er vanskelig å komme i gang? Nå kan du som nybegynner bli med på et spennende Taiji konsept. Du betaler kun 2500,- for ukentlig undervisning, personlig oppfølging av instruktør, samt nyttig støttemateriell (filmer/teori/oppgaver m.m.) over en periode på 12 uker.

Kurset holdes på Qigongsenteret i Oslo.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Taiji og Qigong. Vi vil invitere deg til et 12 ukers kurs i Nan Pai Taiji Quan og ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

Dette får du i løpet av kurset

- Fast undervisning ved vårt senter i Oslo – 1 klasse på 75 min. per uke.
- Dokument med bilder av alle Taiji posisjonene.
- Film av hele Taiji Formen.
- Personlig oppfølgning av instruktør.

Dette vil du lære:

Gjennom 12 uker får du full innsikt i det velrespekterte Taijisystemet - Taiji 37 og tilhørende form. Du vil få et sterkt fundament gjennom teori og praktiske øvelser, og lære hvordan du skal mestre Taiji formens fundamentale bevelgelser. Det vil også være fokus på bruk av Taiji i selvutvikling og hvordan dette direkte påvirker dagliglivet. Etter kurset vil du kunne trene på egen hånd, eller delta på Qigongsenterets mange ukentlige klasser.

NB: For å lære basisen for hele Taiji 37 formen må du ta to kurs: Dette 12 uker kurset samt del 2 som blir et nytt 12 uker kurs med oppstart i februar 2024.

Til påmelding >

Har du spørsmål til kurset eller ønsker mer informasjon?

Kontakt Harald via mail: [email protected] eller telefon: 412 37 938.

Om læreren

Tom Thorkildsen har lang erfaring og forståelse innenfor områdene meditasjon, energiarbeid og kroppens unike evne til å helbrede seg selv. Han setter menneskets iboende natur i senter for å skape god helse, indre vekst og glede. I sin undervisning er Tom opptatt av å se det unike i hver enkelt, og gir individuell veiledning under hver treningsøkt.