Online workshop:


Høstretreat i Qigong & Meditasjon

5-dagers Live online workshop, 18.-22. november.

Grunnet strengere Covid-19 restriksjoner i Oslo, har Qigongsenteret flyttet årets store høstretreat online. Vi har samlet enda flere av våre lærere for å kunne gi deg et bredere utvalg – og til en billigere pris. Bli med på vår høstfeiring av Qi, Bevegelse & Sinn!

Gjennom 5 dager vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan dypdykke ned i energiarbeid på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk retreat. Å utforske sammen, over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem mot å dele denne opplevelsen med deg.

Kurset er tilrettelagt både nybegynnere og viderekommende!

Til påmelding >

Retreatet vil være en reise i ulike øvelser innen Qigong & Meditasjon og gi deg muligheten til å møte noen av de beste lærerne innen de ulike områdene. 

Vi vil undervise både teori & praksis og spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for de 5 dagene er at du skal få en ny opplevelse av hva som er mulig gjennom Qigongsenterets systemer, og sitte igjen med Ro, Velbehag og indre glede.

Obs! Angående kursavgift. Vi har satt kursavgiften så lav som mulig slik at flest mulig kan delta. I og med at Qigongsenteret er i en anstrengt situasjon pga den pågående krisen knyttet til COVID-19 håper vi at så mange som mulig blir med på retreatet slik at vi klarer å komme oss gjennom denne vanskelige perioden.

Dette får du i løpet av kurset

- 17 undervisningsøkter via Online Livesending, fordelt på 5 dager.
- Medlemskap i lukket diskusjonsgruppe på Facebook.
- Tilgang til filmene for egentrening i ettertid.

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Gjennom hele kurset vil du ha tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller repetere innhold.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn.

Det vil være fokus på bruk av Qigong og Meditasjon i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning online.

Taijiwuxigong:
I løpet av de 5 dagene vil vi jobbe med et utvalg av Taijiwuxigong øvelser slik å komme oss godt inn i flyten. Det vil være elementer av Wuxi Stance, Wuji og Ave Maria øvelse som oppvarming. Merete, Lars og Jim vil står for undervisningen.

Qigong:
Dette retreatet gir deg en spennende mulighet til å dypdykke ned i ulike øvelser hentet fra YiJin Daoyin, Animal Daoyin, Drage Daoyin m.m. Dette blir ikke et fordypning løp, men et godt supplement til de andre undervisningssporene. Harald vil stå for undervisningen.

Meditasjon:
Hver dag vil Lars avslutte kursdagen med en meditasjonsøkt. Her vil du få en introduksjon til Non-dualistisk praksis og Chan/Golden Light meditasjon. Lars står for undervisningen.

Praktisk info om påmelding:

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gangen du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset. Når kontoen er opprettet, fullfører du kjøpet. Nærmere kurs vil du motta mail fra oss når øktene er klargjort i ditt bibliotek, samt guide til innlogging & bruk i plattformen.

Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.


Dette er lærerne:

Harald Øygard

Merete Askildsen

Lars J. Bjørkevoll

Jim Klarp