Online workshop:


Påskeretreat i Qigong, Taiji & Meditasjon

5-dagers Live online workshop, 1.-5. april.

Grunnet strengere Covid-19 restriksjoner i Oslo arrangerer Qigongsenteret årets store påskeretreat online. For å kunne gi dere et bredt og variert påskeretreat har vi samlet flere av våre lærere til en påskefeiring av Qi, Bevegelse & Sinn. 

Gjennom 5 dager vil vi tilrettelegge for at vi sammen kan dypdykke ned i energiarbeid på tvers av hele landet, og samtidig skape effekten av å være samlet på fysisk retreat. Å utforske sammen over distanse, har vist seg å være veldig sterkt og vi ser frem mot å dele denne opplevelsen med deg.

Vi har satt kursavgiften så lav som mulig slik at flest mulig kan delta. I og med at Qigongsenteret er i en anstrengt situasjon pga den langvarige pågående krisen knyttet til Covid-19, håper vi at så mange som mulig blir med på retreatet – slik at vi klarer å ivareta Qigongsenteret gjennom denne vanskelige perioden.

Kurset er tilrettelagt både nybegynnere og viderekommende!

Til påmelding >

Retreatet vil være en reise i ulike øvelser innen Qigong, Taiji & Meditasjon og gi deg muligheten til å møte noen av de beste lærerne innen de ulike områdene.

Vi vil undervise både teori & praksis og spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for de 5 dagene er at du skal få en ny opplevelse av hva som er mulig gjennom Qigongsenterets systemer, og sitte igjen med Ro, Velbehag og indre glede.

Dette får du i løpet av kurset

- 20 Live Online undervisningsøkter (4 økter pr. dag).
- Medlemskap i lukket Facebook diskusjonsgruppe for dette kurset.
- Tilgang til opptak av øktene under hele kurset.

OBS! Passer ikke tidene for Livesendingene deg? Gjennom hele kurset vil du få tilgang til opptakene - slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller repetere innhold.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn.

Det vil være fokus på bruk av Qigong, Taiji og Meditasjon i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning online.

Taiji37:
Harald vil dykke ned i de mest kraftfulle positurene fra Taiji37, samt undervise Taiji37 form. Dette er en perfekt intro til deg som ikke har testet Taiji før, samt at vi kommer til å ivareta alle dere som har studert Taiji med oss.

Taijiwuxigong:
I løpet av de 5 dagene vil vi gå gjennom alle Taijiwuxigong øvelsene, men bruke lengre tid på utvalgte øvelser slik at vi kan komme oss godt inn i flyten. Det vil være elementer av Wuxi Stance, Wuji og Ave Maria øvelse som oppvarming. 

Qigong:
Vi gir deg en intro til YiJin, 5 Dyre Daoyin, Drage Daoyin, Lyd Daoyin m.m. Dette blir ikke et fordypningsløp, men et godt supplement til de andre undervisningssporene. 

Meditasjon:
I gjennom de 5 dagene tar Lars deg med på en reise der vi starter med å etablere et forhold til sinnets senter/sansenes senter. Derfra etablerer vil et bevisst forhold til dualiteten i den individuelles eksistens før vi jobber med øvelser for å møte non-dualiteten gjennom Chan/Golden Light meditasjon. 

Til påmelding >

Hvordan melder du deg på?

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Er det første gang du deltar på våre online kurs vil du bli bedt om å opprette en konto. (Husk passordet du velger her, da du trenger det når du skal logge inn i vår Online plattform (Uscreen) for å følge kurset. 

Har du deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfør kjøpet.

Problemer med kjøp eller innlogging?
Skulle du ha problemer med å kjøp eller innlogging på din profil, kan du ta kontakt med Merete på 99 10 65 97.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.


Dette er lærerne:

Harald Øygard

Cato Bruarøy

Jim Klarp

Lars J. Bjørkevoll

Merete Askildsen