Qigong i naturskjønne Hemnes!

Helgekurs, 23-25. september i Hemnesberget.

Qigongsystemet som undervises denne helgen heter Taijiwuxigong, som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr. Shen Hongxun for å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv selvhealing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre.


Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong.
NB! Kun 20 plasser på kurset!


Det blir mulighet for fjellturer, bading og andre aktiviteter under helgen.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

I løpet av dette helgekurset vil du få innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Vi vil undervise både teori & praksisk og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

I løpet av kurset får du introduksjon til:

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Bein & føtter; hvordan “åpne” dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette.

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Lars Johan på telefon: 916 96 481 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Lars Johan Bjørkevoll er medeier og driver av Qigongsenteret i Oslo. Han har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon siden år 2000 og har deltatt i  omfattende utdanning både nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av å undervise ukentlige klasser og helgekurs gir Lars Johan privat undervisning. Hans undervisning er på et høyt nivå, med et øye for detaljer såvel som helhet. Individuell utvikling er et stikkord som kan beskrive Lars Johans praksis, og han er nøye med å følge opp den enkeltes behov.

Om Hemnesberget

Hemnesberget er en idyllisk perle som ligger på en halvøy omringa av fjorder og fjell. Tettstedet er preget av kreativitet med sine mange festivaler, kunst og kultur. Med sin lokasjon er fjell og fjord lett tilgjengelig og det finner gode mulighet for turer og aktiviteter under oppholdet.
Klikk for mer info om kursstedet, overnatting og aktiviteter!