Lær Qigong på Nesodden!

Qigong helgekurs på Nesodden, 10-12. mai.

Vil du finne tilbake til din indre kraft og gode helse? Lære en teknikk som bidrar til å fjerne stress og tankekjør?

Qigong har vært praktisert i Kina i flere tusen år, og er en kombinasjon av bevegelse, pust og konsentrasjon som har til hensikt å styrke energistrømningene til og i kroppen. Det er både en metode til selvutvikling, spirituell praksis og til å bedre egen helse. I Kina er Qigong en del av den klassiske kinesiske medisinen.

Eksklusivt kurs med maks 12 deltakere!


Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

Qigongsystemet som undervises denne helgen heter Taijiwuxigong, som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr. Shen Hongxun for å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv selvhealing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre.

Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong.

 

Hvorfor Qigong?

Qigong aktivierer energisystemet ditt ved å knytte jord- og himmelkraft sammen med din egen kraft. Nøkkelen til bedre helse, balanse og harmoni er å aktivere denne energien, sirkulere den og samtidig rense ut negative faktorer – kalt BinQi på kinesisk. BinQi er oppsamlet "syk" Qi fra f.eks. spenninger i kroppen fra emosjonelt stress og en dårlig kroppsholdning.

Harald Øygard har trent dette systemet i snart 30 år, og er opptatt av å se det unike i hver enkelt, samt å gi individuell veiledning under hver treningsøkt. Han er blitt kjent for å bruke sin dype healingkraft i møte med sine studenter, samtidig som han holder et rent og sterkt energifelt for alle.

Harald sitt mål med dette kurset på Nesodden, er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede!

Til påmelding >

Praktisk informasjon

Dato:
Helgen 10-12. mai

Tider:
Fredag kl 18:00-21:00
Lørdag kl 10:00-17:00
Søndag kl 10:00-16:00

Sted:
Sentralt på Nesodden - blir annonsert nærmere kursstart.

Lærer:
Harald Øygard

Pris:
kr 2500,-. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.