Lær deg Qigong i løpet av en helg!

Nybegynner helgekurs i Oslo, 6.-7. april (lør/søn).

Har du lyst til å lære Qigong, men synes det er vanskelig å komme i gang? Nå kan du som nybegynner få en innføring i Qigong over en helg. Under kurset fokuserer alle på sin egen utvikling med personlig veiledning av instruktøren.

Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre. Alt dette for en rimelig pris.

Kurset holdes på Qigongsenteret i Oslo.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

I løpet av dette helgekurset vil du få innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Vi vil undervise både teori & praksisk og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Det vil være fokus på bruk av Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring av fysiske plager m.m. slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. 

I løpet av kurset får du introduksjon til:

Pust:
Ulike pusteteknikker, bruk av pust og lydvibrasjon.

Meditasjon:
Sittende og liggende meditasjon.

Energipumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energirørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energikranene:
Fingre, hender & armer, bein & føtter; hvordan "åpne" dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette. 

De åtte utviklingstrinnene i Taijiwuxigong:
Hvordan nå de ulike trinnene.

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur – Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning – de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Jim Klarp har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon siden 2006. Han har fullført Taijiwuxigong instruktør- og Buqi utdannelsen med Dr. Shen Hongxun og hans datter Shen Jin. I tillegg har han studert flere av Dr. Shen sine systemer som Meditasjon, E-mei og Yi Jin.

I undervisningen deler Jim av egen kunnskap og erfaringer, og har stort fokus på oppfølging av den enkelte, for å hjelpe for med egen utvikling og progresjon.