Qigong og Taiji retreat i vakre Jølster

Retreats 1-5. september og 8-12. september. FULLBOOKET

Det har virkelig vært interesse for vårt høstretreat i Jølster i år. Begge retreatene er fullbooket, men sett deg på venteliste og du vil få beskjed om det blir ledig plass.

Ved spørsmål send Harald en e-post: [email protected]


Jølster er kjent for å være et av Norges vakreste steder. I 5 dager skal vi både gjøre kraftfulle Qigongøvelser og få være ute i naturen. Kurset blir hovedsakelig innendørs, men om været tillater det, vil vi flytte noe av undervisningen ut.

Øvelsene

Qigongsystemet Taijiwuxigong er kjent for god kvalitet og er en sikker vei til bedre helse, humør og velvære. Mange studerer Taijiwuxigong for å få bedre holdning, åpne og rense energikanalene i kroppen, og for selvutvikling og åndelig vekst. Du vil også få innsikt i andre spennende og morsomme øvelser fra Buqi systemet: Dyredaoyin, Dragedaoyin, lyd/mantra daoyin og Chan meditasjon.

Aktiviteter

Du kan se frem til en sosial samling, med mange felles aktiviteter utenom selve kurset, men også rom for egentid. Det blir lagt opp til fjelltur med nydelig panoramautsikt over Jølster, og en alternativ gåtur for de som ønsker/har behov for det. Her blir det mulighet til å meditere sammen – og nyte naturen. På lørdag kveld arrangerer vi fellesmiddag og “Buqidans”.

Tidspunkt for retreats

I år har vi to ulike tidspunkt for retreats. Program og opplegg er likt på begge:
1-5. september (retreat 1)
8-12. september (retreat 2)

Pris

Kun 6500,- , evt 7000,- (enkeltrom). Begge priser inkluderer kurs, overnatting og middag.

Transport

Bil tar ca 6 timer fra Oslo og 4 timer fra Bergen. Her er det mulighet for at flere reiser sammen. Ellers er det buss som går til kursstedet direkte fra Bergen, Oslo og Gardermoen.

Undervisning

Onsdag: 18:00-21:00
Torsdag-lørdag: 10:00-16:00
Søndag: 10:00-13:00
Taiji undervisning hver morgen før kursstart.

Sett deg på venteliste!

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.