Qigong og Taiji retreat i vakre Jølster

5-dagers høstretreat fra 28. august - 1. september 2024. FULLBOOKET!

Kurset 28. aug - 1. sept 2024 er allerede fullbooket. Du kan sette deg på venteliste ved å sende Harald en mail på [email protected] - så vil du få beskjed om det blir ledig plass på kurset.

 

----
Bli med på denne fantastiske høstopplevelsen! Gjennom å delta på dette retreatet kan du se frem til å kombinere trening gjennom kraftfulle Qigongøvelser, Meditasjon og Taiji - med vakre naturopplevelser og godt selskap.


Jølster er kjent for å være et av Norges vakreste steder. I 5 dager skal vi både gjøre kraftfulle Qigongøvelser og få være ute i naturen. Kurset blir hovedsakelig innendørs, men om været tillater det, vil vi flytte noe av undervisningen ut.

Øvelsene

Qigongsystemet Taijiwuxigong er kjent for god kvalitet og er en sikker vei til bedre helse, humør og velvære. Mange studerer Taijiwuxigong for å få bedre holdning, åpne og rense energikanalene i kroppen, og for selvutvikling og åndelig vekst. 

Du vil også få innsikt i andre spennende og morsomme øvelser fra Buqi systemet: Dyredaoyin, Dragedaoyin, lyd/mantra daoyin og Chan meditasjon.

Aktiviteter

Du kan se frem til en sosial samling, med mange felles aktiviteter utenom selve kurset, men også rom for egentid.

I år som i fjor er det lagt opp til fjelltur med nydelig panoramautsikt over Jølster, og en alternativ gåtur for de som ønsker/har behov for det. Her blir det mulighet til å meditere sammen – og nyte naturen.

På lørdag kveld arrangerer vi fellesmiddag og “Buqidans”.

Praktisk informasjon

Det er begrenset antall plasser på retreaten, så vær rask med påmelding om du ønsker å delta.

Pris

Pris: kun 7000,-. Inkluderer kurs, overnatting og middag.
- For enkeltrom: 8000,- (begrenset antall plasser),
- Kommer i tillegg: Transportkostnader og andre måltider (lager selv på hytte)
- Eventuelt drikke til festen på lørdag.
- Vi sender ut depositumsfaktura på 2500,- i starten av 2024.

Transport

Bil tar ca 6 timer fra Oslo og 4 timer fra Bergen. Her er det mulighet for at flere reiser sammen. Ellers er det buss som går til kursstedet direkte fra Bergen, Oslo og Gardermoen.

Undervisning

Onsdag 28. aug: 18:00-21:00
Torsdag 29. aug - lørdag 31. aug: 10:00-16:00
Søndag 1. sept: 10:00-12:00

I tillegg blir det Taiji på morgenen og Meditasjon på kvelden.

Sett deg på venteliste!

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Referanser fra tidligere deltakere:

«På Jølster-retreaten fikk jeg mulighet til å gå i dybden på taiji, qigong og meditasjon, omringet av storslått natur. Det å vandre langs bratte fjellsider, bade i Jølstravatnet og oppleve vestlandsværet tett på ga en ekstra dimensjon til det hele. Folka som deltok var utrolig imøtekommende og fulle av godt humør -  jeg tar med meg nye vennskap fra dette oppholdet»

- Mayka

 

«Vi er alle på ulike plasser i livet og tar våre steg i ulikt tempo og med ulik bagasje. Det fantastiske med kurset i Jølster (og Qigongsenteret generelt) er at man får lov til å ta alle stegene man trenger i riktig retning til rett tid og på riktig sted. Det, i tillegg til å få oppleve disse stegene omringet av så fantastisk natur, en utrolig dyktig instruktør, enorm energi og fantastiske, deltagende mennesker gjør at turen ble uforglemmelig. Jeg har tatt mine skritt under årets Jølster Tur og kan anbefale på det varmeste å bli med neste år så du kan ta dine. Qigong og Taiji er fantastisk for helsen både fysisk og mentalt. Jeg har trent masse i mitt liv, men har aldri vært i nærheten av å få så stort utbytte av trening som etter at jeg begynte med dette. Takk for årets Jølster Tur; jeg gleder meg allerede til neste år!»

- Silje

 

«Påmeldt for fjerde gang; dette vil jeg ikke gå glipp av!»

- C.C

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.