Begrenset med plasser:


Bli med på høstens store Qigong-retreat!

5-dagers høstretreat i Oslo, 18.-22. november.

Gjennom å delta på 5-dagers høstretreat arrangert av oss på Qigongsenteret, vil du få instruksjon av noen av Norges mest erfarne instruktører - Harald & Lars. De har gjennom lang egenpraksis og undervisning av flere tusen studenter utviklet en direkte og pedagogisk undervisningsform, og vil under kurset dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn. 

Til påmelding >

Obs: Begrenset med plasser!

Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

I løpet av dette 5-dagers retreatet vil du få innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Vi vil undervise både teori & praksisk og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

NB! Grunnet Covid-19 restriksjonene er det kun 38 plasser på retreatet, så vær rask med påmelding om du ønsker å delta. Vi har leid sal på 600 kvm, slik at alle har god plass å boltre seg på.

Dette får du i løpet av kurset

- Undervisning i gruppe - 25 timer.
- Teori og praktiske øvelser
- Personlig undervisning og oppfølgning fra instruktørene.

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn.

Det vil være fokus på bruk av Qigong i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager m.m. slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning lokalt eller online.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Dette er lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Lars Johan Bjørkevoll

Lars Johan har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon siden år 2000. Han har deltatt på omfattende utdanning både nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av å undervise ukentlige klasser og helgekurs gir Lars Johan privat undervisning. Hans undervisning er på et høyt nivå, med et øye for detaljer såvel som helhet. Individuell utvikling er et stikkord som kan beskrive Lars Johans praksis, og han er nøye med å følge opp den enkeltes behov.