Helgekurs i Meditasjon og Qigong!

Kropp, Energi og Sinn i ett!

Oslo, 4-6. desember 2020

Kurset vil ha fokus på de fundamentale byggestenene for å kunne benytte fysiske øvelser, energiarbeid og meditasjonspraksis som verktøy for å finne tilbake til 'det opprinnelige', gjenfinne indre ro & glede og lettere navigere i hverdagen.

Undervisningen springer ut fra Chan Meditasjon også kjent som Golden Light Meditasjon, en meget direkte meditasjonsform sjeldent undervist i vesten. Det kommer også til å undervises i utvalgte prinsipper fra Tummo, Longmen Pai og Wuxi meditasjon, samt elementer fra Qigongsystemet Taijiwuxigong.

Målet med kurset er å gjenetablere evnen til å sanse de mer subtile kvalitetene i livet, slik at vi kan utvikle oss på dypere/høyere nivåer. Vi ønsker å etterlate deg med et solid fundament for videre egenutvikling og studier!

Til påmelding

Kurs arrangert av Qigongsenteret holdes av 2 av Norges mest erfarne instruktører - Harald & Lars. De har gjennom lang egenprakis og undervisning av flere tusen studenter utviklet en direkte og pedagogisk undervisningsform basert på både østlige og vestlige undervisnings-prinsipper.

Dette får du i løpet av kurset:

- Undervisning i gruppe - fredag kveld, lørdag og søndag.
- Øvelser i Meditasjon og Qigong - liggende, stående og sittende.
- Introduksjon til Chan, Tummo, Wuxi og andre meditasjonstradisjoner.
- Introduksjon til TaijiWuxiGong.
- Personlig undervisning og oppfølgning fra instruktørene gjennom hele kurset.

Dette vil du lære: 

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. Vi vil arbeide med mekanismer for å aktivere både det fysiske og energetiske immunforsvaret for å ruste deg for mer subtil praksis. De subtile øvelsene vil bestå av flere deler, der både sansing og justering av energibaner/frekvenser, aktivering av latente funksjoner og det å mestre av/på mekanismer i sinnet er involvert. Etter kurset vil du kunne fortsette din praksis på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning i Oslo.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller
kontakt oss på telefon: 412 37 938.

Til påmelding

Om Qigongsenterets instruktører

Harald Øygard

Lars J. Bjørkevoll

Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra studier, egentrening og undervisning i Meditasjon og Qigong, og tilhører Norges ledende kompetansemiljøer på området. I tillegg til å fordype seg i Meditasjonen og Qigongens verden arbeider de til daglig i ledende stillinger innen norsk og internasjonalt næringsliv og bringer derfor allsidig livserfaring inn i undervisningen. Den enkelte instruktør har også valgt å fordype seg i ulike grener innenfor vestlig og østlig medisin, psykologi og filosofi noe som reflekteres i en avslappet og direkte undervisningsform de fleste finner tiltrekkende.


Dette sier noen av våre kursdeltakere:

  • – Jeg har fått stor forbedring av korsrygg og meditasjonen min ble bedre nå som jeg har fått bedre holdning.

  • – Siden jeg har startet har jeg fått en enorm forbedring i kroppsholdning, søvn, energi og mental balanse.

  • – Jeg føler at jeg har blitt mer ledig og at treningen påvirker hele kroppen på en helt annen måte enn annen trening.

  • – Etter 4 mnd med trening har jeg opplevd reduksjon av stress, fjerning av nakkesmerter og lindring av skuldresmerter.