Bli med på Qigong reise til Spania

Hent påfyll av energi og få en forsmak på sommeren!

Fra 20-27. mai reiser vi til Spania for å trene Qigong og Taiji. Spania er blant annet kjent for sin gode mat. Tapas, skinker, ost og frisk frukt er noe av det som venter deg. I tillegg finner du rimelige shoppingmuligheter – og ikke minst en behagelig temperatur!

Ved å delta på denne turen får du en unik mulighet til å kombinere effektiv trening, meditasjon og renselse med teknikker fra BUQI-systemet – med varme, bading, avslapping, god mat og hyggelig selskap!

Til påmelding >

Opplegget for turen

Vi tilrettelegger for en deilig uke der du kan legge ferie, trening, avslappning og fordypning i en og samme tur!

Reisen dit

Avreise 20. mai fra Oslo eller Bergen til Alicante i Spania. Fra flyplassen tar vi felles taxi til Mil Palmeras, som ligger i nærheten av Pilar de Horadada og Torrevieja i Alicante provins (ca en time unna flyplassen).

Treningen

Treningen vil bestå av rensende daoyin-øvelser fra Taijiwuxigong systemet, stående og liggende meditasjon og Taiji 37 smallform. Vi vil jobbe med øvelser for å balansere kropp, energi og sinn, og dykke ned i spontan trening så vel som strukturert praksis.

Praktisk informasjon

Qigong turen koster 15.950,- og inkluderer undervisning, overnatting, fly tur/retur Spania fra Oslo eller Bergen og transport til/fra flyplass i Alicante.

1) Påmelding som deltaker
Du reserverer din plass ved å sende inn skjemaet på siden. Du vil få en bekreftelse på din reservasjon og etterhvert en henvendelse fra vår samarbeidspartner Os Reisebyrå om å betale et depositum på 5.000,-. (Betaling av depositum skjer i mars).

2) Flybillett – bestilling
Flybilletter er inkludert i prisen og organiseres gjennom Os Reisebyrå. Vi bruker reisebyrå for å gjøre reisen så enkel og behagelig som mulig for alle. Vi reiser ned onsdag 20. mai, med retur onsdag 27. mai.

3) Overnatting
Overnatting er inkludert i prisen. Vi bor på leilighetshotell i leiligheter med 2 eller 3 soverom. Dette er et rimeligere alternativ enn å leie hotellrom - som gjør det mulig å holde totalpris på kurset nede. I tillegg gir det mulighet for å lage egen mat om du ikke ønsker å spise ute på kafé/restaurant, eller reiser på budsjett. I leilighet vil du bo sammen med en eller to andre, men har eget soverom. Ønsker du å bo alene, kan dette ordnes mot et tillegg på 2500,-. Treningsstedet er i gåavstand fra leilighetene.

4) Mat
Mat må du ordne selv. Du kan enten lage selv eller kjøpe ute på kafé/restaurant. Det er kjøkken i alle leilighetene. Jeg kommer også til å foreslå besøk på ulike restauranter, men alle står fritt til å være med eller ikke.

5) Sosialt
Det er meget hyggelige folk som reiser. De fleste har trent på Qigongsenteret i Bergen (med Cato) eller i Oslo (med Harald og Lars Johan). Det er greit å være klar over at BUQI-systemet bidrar til kraftig renselse, og at noen kan få emosjonelle reaksjoner under slike intensive treningssamlinger, eller kan bli slitne enkelte dager. Noen vil ønske mer alenetid enn vanlig, mens andre vil være mer sosiale. Derfor har alle enkeltrom - så det er mulighet for å trekke seg tilbake når en ønsker det. Vi har heller ingen obligatoriske samlinger utenom treningen, men det er stort sett alltid noen som ønsker å spise eller finne på andre ting sammen. 

6) Aktiviteter
Stranden ligger nær leilighetshotellet, og den har blitt kåret til Spanias beste strand. Ved stranden er det en rekke restauranter og ulike vannsportaktiviteter for dem som ønsker det. Trives du bedre i badeland enn på strand, er dette kun en kort tur taxitur dit.

Et av Europas største shoppingsentre, La Zenia, er bare 10 minutter unna med taxi. Videre er det ca 15 minutter til Torrevieja som har over 100.000 fastboende innbyggere. I selve Mil Palmeras er det begrenset med shoppingmuligheter. Det er mange restauranter, og to dagligvarebutikker som har fersk frukt, gode grønnsaker og spanske spesialiteter

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Kontakt Cato via mail på [email protected] eller telefon: 982 18 312

Om instruktøren

Cato Bruarøy

Cato Bruarøy driver Qigongsenteret i Bergen. Han har trent asiatisk kampkunst og meditasjon i 36 år, er tidligere Norgesmester i karate og er gradert 7. dan svart belte. De siste 20 årene har han trent Taiji og Qigong. Han er utdannet siviløkonom.

Dette sier noen av våre kursdeltakere:

  • – Spania turen var fantastisk, og jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å være med neste år!

  • – Etter Spania-treningen har jeg blitt gladere, fått mer energi, blitt mer positiv og føler meg sterkere.

  • – Den virkelige luksusen var å kunne bare tenke på meg selv i en uke.

  • – Qigongturen til Spania var det jeg trengte for å endelig få ladet opp batteriene.