8 ukers Qigongkurs på dagtid i Oslo

Nybegynner og øvet sammen på DAGTID! Oppstart 18. januar 2024.

Dette er det mange som etterspurt; Nå kan du som nybegynner eller om du har trent med oss før bli med på et nytt og spennende Qigong kurs på dagtid. Du betaler kun 1950,- for undervisning og tett oppfølging av instruktør, over en periode på 8 uker. Kurset holdes på Qigongsenteret i Oslo.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

Dette får du i løpet av kurset

- Fast undervisning ved vårt senter i Oslo – en klasse på 75 min. per uke.
- Oppfølging i form av e-poster med nyttige tips, oppgaver med mer.
- Tilgang til filmer for å støtte opp under din utvikling.
- Personlig oppfølgning av instruktør.

 

Dette vil du lære

Gjennom 8 uker får du full innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Du vil få et sterkt fundament gjennom teori og praktiske øvelser, og lære hvordan du skal bruke ulike øvelser for ulike områder av kroppen. Det vil også være fokus på bruk av Qigong i selvutvikling. Etter kurset vil du kunne trene på egen hånd, eller gå videre på Qigongsenterets klasser.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Send oss en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.