Start året med Qigong retreat på Bali!

2 ukers retreat på eksotiske Bali, fra 3-18. januar 2020.

Bali er det perfekte reisemål for deg som vil ha naturopplevelser og god mat i kombinasjon med selvutvikling og helseaktiviteter. Gjennom å delta på denne retreaten får du en unik mulighet til å trene intensivt i varme, eksotiske omgivelser – og lære direkte av 2 av Norges mest erfarne instruktører – Cato og Lars.

Treningen består av Qigong, Taiji og meditasjon fra det kraftige BUQI-systemet som undervises på Qigongsenteret i Oslo og Bergen. Vi vil jobbe med øvelser for å balansere kropp, energi og sinn, og dykke ned i spontan trening så vel som strukturert praksis.

I løpet av oppholdet er det også mulig å delta på andre aktiviteter, blant annet veldig rimelig massasje- og spaopplevelser, "alternative behandlinger", yoga m.m.

Vi tilrettelegger altså for 2 uker der du kan legge ferie, trening, avslapning og fordypning til en og samme tur!

Til påmelding >

Opplegget for turen

Første uken av oppholdet blir i legendariske Ubud hvor vi skal ha en uke med kraftig renselse og balansering av kropp og følelser. Deretter reiser vi lengre sør til Canggu, hvor vi jobber aktivt med å styrke oss selv gjennom Qigong, Taiji og meditasjon.

Første uken: Renselse

I Ubud kommer vi til å ha spontan Qigong (Taijiwuxigong), som er den sterkeste måten å rense kroppen og utvikle såkalte Taijikrefter. Dette blir en heftig og god start på oppholdet.

I Ubud er det en rekke gode restauranter og mulighet for ekstremt rimelig massasje hver dag. Treningen foregår i nærheten av rismarkene og naturen på Bali.

Andre uken: Flyt

Etter Ubud reiser vi lengre sør, til Canggu, for å være nærmere strendene. Her kommer vi til å arbeide mer med myke bevegelser, styrkende øvelser og flyt. Det blir mer Qigong, Taiji form og Meditasjon.

Canggu er også nær shoppingområdene i Seminyak, og et godt utgangspunkt for turistaktiviteter og opplevelser.

Praktisk informasjon

Retreatet koster kr 32.000,- og inkluderer undervisning, hotell, frokost, fly til/fra Bali fra Oslo eller Bergen, og transport til/fra flyplass på Bali.

1) Påmelding som deltaker
Du reserverer din plass ved å sende inn skjemaet på siden. Du vil få en bekreftelse på din reservasjon og etterhvert en henvendelse fra vår samarbeidspartner Os Reisebyrå om å betale et depositum.

2) Flybillett – bestilling
Flybilletter er inkludert i prisen og organiseres gjennom  Os Reisebyrå som er spesialist på Bali som destinasjon. Vi bruker reisebyrå for å gjøre reisen så enkel og behagelig som mulig for alle. 

Vi reiser ned fredag 3. januar, med retur fredag 17. januar 2020, og er tilbake i Norge lørdag 18. januar. Om du ønsker å reise ned tidligere, bli igjen lengre, eller ha en annen rute – så kan du ta dette opp med Os Reisebyrå direkte. 

3) Overnatting i Ubud, overnatting i Canggu og transport
Overnatting er inkludert i prisen. Vi har ordnet hotell og treningshaller på Bali. Treningshallene er i gåavstand fra hotellene/villaene. Vi har også tilgang til privatsjåfør hele oppholdet, som kan leies for ca 400,- pr. dag.

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Cato: 982 18 312 eller Lars: 916 96 481 pr. telefon.


Om instruktørene

Cato Bruarøy

Cato Bruarøy driver Qigongsenteret i Bergen. Han har trent asiatisk kampkunst og meditasjon i 36 år, er tidligere Norgesmester i karate og er gradert 7. dan svart belte. De siste 20 årene har han trent Taiji.

Cato har undervist i flere land, og på Bali de fleste årene siden 2011. Han har trent intensivt i flere perioder med den siste gjenlevende mesteren i den balinesiske kampkunsten Setembak og har et godt kontaktnett på Bali. Han er utdannet siviløkonom.

Lars J. Bjørkevoll

Lars Johan har drevet Qigongsenteret i Oslo siden 2012 og har studert og praktisert Buqi systemene siden år 2000. Han har deltatt på omfattende utdanning og fordypning både nasjonalt og internasjonalt, samt har privatundervisning i Meditasjon direkte fra Buqi systemenes grunnlegger, Dr.Shen. 

Lars Johan har undervist ukentlige klasser og helgekurs i en årrekke, med fokus på individuell utvikling for den enkelte deltaker.

Dette sier noen av våre kursdeltakere:

  • – Retreatet på Bali var fantastisk, og jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å være med neste år!

  • – Etter Bali-treningen har jeg blitt gladere, fått mer energi, blitt mer positiv og føler meg sterkere.

  • – Den virkelige luksusen var å kunne bare tenke på meg selv i to uker.

  • – Retreatet på Bali var det jeg trengte for å endelig få ladet opp batteriene.