Eksklusiv mulighet:


5- dagers sommerretreat
i Qigong & Meditasjon

Kun 15 plasser i Oslo, 2.-6. juli. FULLBOOKET.

Kurset er fullbooket. Sett deg på venteliste ved å sende mail til [email protected], så får du beskjed om det blir ledig plass på kurset.

På grunn av Covid-19 situasjonen flyttes store deler av årets sommerkurs online, MEN vi vil gjerne invitere 15 personer i Oslo til å delta på fysisk møte over 5 dager. Start sommeren med en deilig effektfull retreat for å fremme indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn.

Kurset vil gi deg innsikt i det velrennomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, samt Chan/Non-dualistisk meditasjon og du vil igjennom praktiske øvelser og teori bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier.


Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

Vi vil undervise både teori & praksis og spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Dette får du i løpet av kurset

- Fysisk undervisning i gruppe - 28 timer.
- Personlig undervisning og oppfølging fra instruktørene.
- Tilgang til streaming av Online sommerkurs øktene ut august.
- Tilgang til lukket gruppe på Facebook.

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn.

Det vil være fokus på bruk av Qigong og Meditasjon i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning online.

Sett deg på venteliste

Send oss en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.


Dette er lærerne:

Harald Øygard

Merete Askildsen

Lars J. Bjørkevoll