Qigongsenterets årlige sommerretreat

5-dagers kurs i Qigong & Meditasjon, 30.juni - 4. juli i Oslo.

Gjennom å delta på 5-dagers sommerkurs i regi av Qigongsenteret vil du få instruksjon av to av Norges mest erfarne instruktører - Harald & Lars - som gjennom lang egenpraksis og undervisning av flere tusen studenter har utviklet en direkte og pedagogisk undervisningsform. I løpet av kurset vil de dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kopp og sinn.

Du vil få innsikt i det velrennomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, samt Chan/Non-dualistisk meditasjon, og gjennom praktiske øvelser og teori vil du bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier.

Kurset passer både for deg som er nybegynner eller allerede har Qigong-erfaring.

Til påmelding >

Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

Vi vil undervise både teori & praksis og spontane & strukturerte øvelser, med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m. Du vil også få personlig undervisning og oppfølging av instruktør gjennom kurset.

Undervisningens fokus

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn.

Det vil være fokus på bruk av Qigong og Meditasjon i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning på Qigongsenteret fysisk eller online.

Til påmelding >

Ønsker du mer informasjon?

Send en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Dette er lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Lars Johan Bjørkevoll

Lars Johan har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon siden år 2000. Han har deltatt på omfattende utdanning både nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av å undervise ukentlige klasser og helgekurs gir Lars Johan privat undervisning. Hans undervisning er på et høyt nivå, med et øye for detaljer såvel som helhet. Individuell utvikling er et stikkord som kan beskrive Lars Johans praksis, og han er nøye med å følge opp den enkeltes behov.