Årets store sommerkurs i Qigong!

5-dagers kurs i Oslo, 28. juni - 2. juli.

Gjennom å delta på 5-dagers sommerkurs arrangert av oss på Qigongsenteret vil du få instruksjon av 2 av Norges mest erfarne instruktører - Harald & Lars. De har gjennom lang egenprakis og undervisning av flere tusen studenter utviklet en direkte og pedagogisk undervisningsform, og vil under kurset dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn.

Kurset vil gi deg innsikt i det velrennomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, og du vil igjennom praktiske øvelser og teori bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier.


Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

Dette får du i løpet av kurset:

- Undervisning i gruppe - 33 timer.
- Undervisningsmateriale.
- Personlig undervisning og oppfølgning fra instruktørene.

Dette vil du lære: 

Du vil gjennom kurset lære en rekke øvelser for å styrke kropp, energisystem og sinn. Det vil være fokus på bruk av Qigong i ulike situasjoner som stressmestring, selvutvikling, fysiske plager mm slik at du kan lære deg å bruke Qigong som et verktøy i hverdagen. Vi vil undervise i øvelser tilknyttet Qigongsystemet Taijiwuxigong og sørge for at du får den beste undervisningen tilgjengelig i Norge i dag.  Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd og/eller delta på ukentlig undervisning lokalt.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 

Send oss gjerne en mail til info@qigongsenteret.no eller
kontakt oss på telefon: 916 96 481.


Om Qigongsenterets instruktører

Harald Øygard

Lars J. Bjørkevoll

Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra studier, egentrening og undervisning i Qigong, og tilhører Norges ledende kompetansemiljøer på området. I tillegg til å fordype seg i Qigongens verden arbeider de til daglig i ledende stillinger innen norsk og internasjonalt næringsliv og bringer derfor allsidig livserfaring inn i undervisningen. Den enkelte instruktør har også valgt å fordype seg i ulike grener innenfor vestlig og østlig medisin, psykologi og filosofi noe som reflekteres i en avslappet og allsidig undervisningsform de fleste finner tiltrekkende.


Dette sier noen av våre kursdeltakere:

  • – Jeg har fått stor forbedring av korsrygg og meditasjonen min ble bedre nå som jeg har fått bedre holdning.

  • – Siden jeg har startet har jeg fått en enorm forbedring i kroppsholdning, søvn, energi og mental balanse.

  • – Jeg føler at jeg har blitt mer ledig og at treningen påvirker hele kroppen på en helt annen måte enn annen trening.

  • – Etter 4 mnd med trening har jeg opplevd reduksjon av stress, fjerning av nakkesmerter og lindring av skuldresmerter.