Sound Healing, Mantra og Meditasjon:


Helbredende harmoni for kropp og sjel

Unikt helgekurs i Sound Healing Daoyin, 26-28. januar i Tromsø.

Det er med stor glede vi presenterer dette kurset i Sound Healing Daoyin, som representerer en spennende og berikende opplevelse for alle som er interessert i å utforske potensialet for lyd, mantra og stemme i forbindelse med helse og velvære.

Kurset krever ingen forkunnskap og er åpent for alle.
NB! Det er kun 20 tilgjengelige plasser på kurset.

Til påmelding >

I en verden der hverdagens travle tempo kan etterlate oss i en tilstand av stress og ubalanse, søker mange etter måter å finne indre harmoni og åndelig oppvåkning. Sound Healing og meditasjon er kraftfulle praksiser som tilbyr akkurat dette.

 

Sound Healing:

Sound Healing er en praksis som har blitt brukt i ulike kulturer i århundrer, og den innebærer bruk av lyd og vibrasjoner for å fremme fysisk, emosjonell og åndelig helbredelse. Gjennom lyd kan vi påvirke vårt energisystem, balansere chakraer og forbedre kroppens generelle helse. Vibrasjonene fra lyd kan løsne blokkeringer og spenninger som er dypt rotfestet i kroppen. Denne praksisen skaper en tilstand av dyp avslapning, stillhet og velvære.

Bruk av Mantra som verktøy i Sound Healing:

Mantra er kraftfulle ord eller setninger som repeteres kontinuerlig som en del av en meditativ praksis. Mantra har blitt brukt i århundrer for å forbedre konsentrasjonen og redusere stress. Gjennom forskjellige mantra skapes en spesiell vibrasjon som påvirker sinnet og kroppen positivt. Når man resiterer mantra, skapes en forbindelse mellom kropp, jord og himmel, og dette kan føre til en følelse av dyp indre ro og en åndelig oppvåkning. Denne praksisen åpner opp muligheten for en dypere forståelse av ens eget vesen og ens forhold til universet.

Mantra som en del av meditasjonspraksis:

Meditasjon er en praksis som gir oss muligheten til å finne indre stillhet og åndelig forståelse. Det hjelper oss å fjerne støyen i sinnet, og bringer klarhet og ro. Meditasjon har en positiv innvirkning på stressnivåer, forbedrer vår evne til å konsentrere oss, og gir oss en følelse av sammenheng med vårt indre selv og universet.

Vi ønsker deg velkommen til en spennende og berikende reise inn i lydens helende verden med Sound Healing Daoyin.

Til påmelding >

Praktisk informasjon

Dato:
Helgen 26-28. januar 2024

Tider:
Fredag kl 18:00-21:00
Lørdag kl 10:00-17:00
Søndag kl 10:00-16:00

Sted:
Sandnessund Skytterlag sitt selskapslokale.
Salarøyvegen 55, 9105 Kvaløysletta

Lærer:
Harald Øygard

Pris:
kr 2500,-. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.