Høsten 2022:


Taiji Quan (Tai Chi) form kursserie

Vi tilbyr nå en ny og unik Taiji serie på 4 samlinger, i perioden august-januar. Kursserien har startet, men du kan fortsatt melde deg på enkeltkurs.

Vi har hatt stor suksess med våre Taiji kursserier, og vi er glade for nå å kunne ønske velkommen til deltakelse av Taiji 37 formen i sin helhet, også kalt Nanpai Taijiquan form.

Til påmelding >

Taiji Quan var opprinnelig en kampkunst hvor en lærte å bruke «Qi» og «Force» i stedet for muskelkraft. Men i dag er Taiji hovedsaklig basert på helse og åndelig vekst. Taiji kreftene som læres og utvikles brukes for å bedre helsen og velvære. Vi korrigerer kropp, energi, sinn og pust for å styrke livskvaliteten vår.

I dag praktiserer millioner av mennesker Taiji form, men veldig få opplever og erfarer det vi kaller Taiji krefter. Mest fordi en ikke vet nøyaktig hvordan en skal få rett positur, ikke studerer hver enkelt positur og ikke studerer hver enkelt stilling lenge nok med en god instruksjon. Å utføre Taiji form med en ikke korrekt positur kan gjøre mer skade enn nytte.

Vi på Qigongsenteret i Oslo ønsker å tilby autentisk Taiji med høy kvalitet. Instruktør Harald Øygard har studert intensivt med Shen familien i 27 år, og med stormester Dr. Shen Hongxun som sin hoved Taiji-, Qigong- og spirituelle mester. Dr. Shen selv praktiserte og underviste Taiji Quan i over 50 år. Hans egne lærere var anerkjente Taiji Quan mestre, så vel som buddhistiske lamaer, taoistiske munker. Hans dype studier og forskning førte han til en dyp forståelse for sammenhengen mellom spiritualitet og energi i mennesket.

Denne kursserien er åpen for alle, men det kan være en fordel om du har studert noe Qigong eller Taiji fra før.

Til påmelding >

Praktisk informasjon

Ved påmelding på denne siden melder deg på samtlige kurs i kursserien, med kursperiode august 2022 - januar 2023. 

Dato og tider:

19.-21. august (fredag-søndag):
fredag kl 18-21, lørdag kl 10-17 og søndag kl 10-16

26.-28. september (mandag-onsdag):
kl 10-16 alle dager.

26.-28. oktober (onsdag-fredag):
kl 10-16 alle dager

06.-08. januar 2023 (fredag-søndag):
fredag kl 18-21, lørdag kl 10-17 og søndag kl 10-16

Det blir også oppfølging med en Zoom samling etter hvert kurs for repetisjon.

Sted:

I utgangspunktet på Qigongsenteret i Oslo, Grønlandsleiret 14. Blir det mange påmeldte, vurderer vi å flytte til Norges Idrettshøgskole på Sognsvann.

Pris:

2500,- pr. kurs. Du får 1000,- i rabatt om du deltar og betaler for hele kursserien i forkant av oppstart. Totalt kr 9.000,- for hele kursserien.

Vi anbefaler å ta hele serien, men du kan også kun delta på enkeltkurs. De som melder seg på hele kursserien får førsterett til deltakelse.

Instruktør:

Harald Øygard

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.