Taiji 37 kursserie 2022:


Opprinnelsen til Taiji Quan (Tai Chi Chuan)

– Den hemmelige læren om kreftene i Taiji Quan. 4 kurssamlinger i perioden januar-april.

KURSSERIEN ER FULLBOOKET!
Du kan delta på første helgekurs i januar ved å melde deg på via: https://www.qigongsenteret.no/taiji-37-kursserie-enkeltkurs/ eller sette seg på venteliste til hele kursserien ved å sende en mail til [email protected]

Denne Taiji 37 kursserien er en fordypningsserie over 4 samlinger. Taiji 37 er en snarvei til et høyt nivå av Taiji Quan. 

Mange som deltar på denne serien vil ha forkunnskaper fra før, og ønsker en dypere utvikling og forståelse for Qi og kraft – men du trenger ikke å ha drevet med Taiji Quan tidligere for å delta. Kursserien er også en unik mulighet å virkelig fordype seg i alle de 37 positurene.

Vi oppfordrer deg til å melde deg på hele serien med alle 4 samlingene, og kursiden du er på nå gjelder påmelding til hele kursserien. Det er også mulig å delta på enkeltkurs. Vi har kun 20 tilgjengelige plasser, og de som melder seg på hele serien får førsterett til deltakelse.

Hva er Taiji 37?

Taiji 37 er en metode for å vekke og dyrke Taiji Jin gjennom 37 stående positurer. Hver positur har sine egne spontane bevegelser og sin funksjon ved at enkelte energikanaler i kroppen åpnes, og en Qi-sirkulasjon skapes.

De spontane bevegelsene øker mengden av Qi i kroppen, forsterker sirkulasjonene og driver effektivt ut syk Qi. Desto mer man øver, desto renere og mer forfinet vil de spontane bevegelsene bli. Gradvis blir de mer innvendige og etter hvert lærer man også å kontrollere og lede denne spontane bevegelses kraften. Taiji 37 er også Mental Styrke/Mental Kraft

Gjennom trening av Taiji 37 vil studentene raskt utvikle «Vibrasjonskraft», «Spontan Bevegelseskraft» og «Mental Kraft»; alle viktige for god helse, et langt liv og kamp.

Når vår Taiji Mester Dr. Shen Hongxun kom til Vesten for å undervise på slutten av 80-tallet, opplevde han at mange underviste klassiske Taiji former som f.eks Yang stil Taiji. Han selv hadde studert mange stilarter med flere av datidens største Taiji mestre i Kina. Han fikk blant annet direkte undervisning og overført kunnskap om Nanpai Taiji (sørlig stilart), også kalt Taiji 37.

I følge Dr. Shen er dette denne raskeste og mest effektive metoden til å forstå Taiji Jin (Taiji kraft). Denne metoden har vært nærmest tapt og da han kom til Vesten så han at ingen underviste denne metoden. Han bestemte seg derfor å føre dette videre til Europa og lærte ut systemet i Belgia, England og Norge. En av de som trente dette systemet mest inngående i Europa var Harald Øygard. Han startet i 1995 med å studere Taiji 37 og begynte selv å undervise det på begynnelsen av 2000-tallet. Etter å ha brukt mye tid på å undervise klassisk form de senere årene, har han nå satt av denne unike serien for de som vil fordype seg i «den hemmelige lære om kreftene i Taiji»

Praktisk informasjon

Max 20 deltakere på kursserien. Ved påmelding på denne siden melder deg på samtlige kurs i kursserien, med kursperiode januar - april 2022. 

Dato og tider:

28.-30. januar (fredag-søndag):
fredag kl 18-21, lørdag kl 10-17 og søndag kl 10-16

16.-18. februar (onsdag-fredag):
kl 10-16 alle dager.

14.-16. mars (mandag-onsdag):
kl 10-16 alle dager

1.-3. april (fredag-søndag):
fredag kl 18-21, lørdag kl 10-17 og søndag kl 10-16

Sted:

Qigongsenteret i Oslo, Grønlandsleiret 14

Pris:

Totalt kr 9.000,- for alle 4 kursene. Du får kr 1000,- i rabatt for samlet påmelding.

Ved påmelding forplikter du deg til å delta på hele kursserien, men kan betale for hvert kurs i forkant av det enkelte kurset.

Instruktør:

Harald Øygard

Sett deg på venteliste!

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.