Vår/Høst 2023:


Taiji (Tai Chi) kursserie

3 av 4 kurs er gjennomført i kursserien, men du kan fortsatt melde deg på siste enkeltkurs med tema: Taiji Pushing Hands (oktober).

Vi har hatt stor suksess med våre Taiji kursserier, og vi er glade for nå å kunne ønske velkommen til deltakelse av nye runder med Taiji 37 Nanpai (fokus enkelt positurer), Taiji 37 form, Taiji sverd og Taiji pushing hands.

For dere som har deltatt tidligere på kurs i Taiji 37, Taiji sverd og Taiji form, vil dette være en glimrende anledning til å gjenoppfriske og repetere fra tidligere kurs. Vi avslutter kursserien med et nytt tema: Pushing hands: "Det er ingen motstander, ingen vinner eller taper, bare en gjensidig utvikling gjennom bedre forståelse og håndtering av Taiji-krefter gjennom samspillet med hverandre".

For påmelding til enkeltkurs, send en mail til [email protected]

Taiji Quan var opprinnelig en kampkunst hvor en lærte å bruke «Qi» og «Force» i stedet for muskelkraft. Men i dag er Taiji hovedsaklig basert på helse og åndelig vekst. Taiji kreftene som læres og utvikles brukes for å bedre helsen og velvære. Vi korrigerer kropp, energi, sinn og pust for å styrke livskvaliteten vår.

I dag praktiserer millioner av mennesker Taiji form, men veldig få opplever og erfarer det vi kaller Taiji krefter. Mest fordi en ikke vet nøyaktig hvordan en skal få rett positur, ikke studerer hver enkelt positur og ikke studerer hver enkelt stilling lenge nok med en god instruksjon.

Vi på Qigongsenteret i Oslo ønsker å tilby autentisk Taiji med høy kvalitet. Instruktør Harald Øygard har studert intensivt med Shen familien i 28 år, og med stormester Dr. Shen Hongxun som sin hoved Taiji-, Qigong- og spirituelle mester. Dr. Shen selv praktiserte og underviste Taiji Quan i over 50 år. Hans egne lærere var anerkjente Taiji Quan mestre, så vel som buddhistiske lamaer, taoistiske munker. Hans dype studier og forskning førte han til en dyp forståelse for sammenhengen mellom spiritualitet og energi i mennesket.

Denne kursserien er åpen for alle.

Praktisk informasjon

Kursserien har startet og om du vil melde deg på det siste enkelt kurset: send en mail til [email protected].

Dato og tider:

6.-8. mars (mandag - onsdag):
Tema: Taiji 37
kl 10-16 alle dager.

12.-14. april  (onsdag-fredag):
Tema: Taiji 37 form
kl 10-16 alle dager.

29.-31. mai (mandag-onsdag):
Tema: Taiji Sverd
kl 10-16 alle dager.

23.-25. oktober (mandag-onsdag):
Tema: Taiji Pushing Hands
kl 10-16 alle dager.

Sted:

Qigongsenteret i Oslo, Grønlandsleiret 14.

Pris:

2500,- pr. kurs. 

Instruktør:

Harald Øygard

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.