Lær Taiji & Qigong i Loen!

3-dagers helgekurs - 14.-16. januar 2022.

Dettte helgekurset vil være ekstra godt tilpasset nybegynnere i Taiji og Qigong. Det vil derfor være ekstra fokus på basic prinsipper i Qigong og Taiji, men kurset er også åpent for viderekommende.

I løpet av helgen vil du få en god innføring i basic prinsipper i Taiji og innen Qigongsystemet Taijiwuxigong, som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr. Shen Hongxun for å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv selvhealing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre. 

NB! Vi tar forbehold om å kunne avlyse kurset dersom det blir færre enn 10 deltakere.

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Taiji & Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

I løpet av dette helgekurset vil du blant annet få innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong, samt lære grunnleggende Taiji posisjoner. Vi vil undervise både teori & praksisk og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Taiji & Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Obs! Maks 20 deltakere på kurset.

Til påmelding >

Undervisningens fokus

Det vil være fokus på bruk av Taiji & Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring av fysiske plager m.m. slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. 

Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre.

I løpet av kurset får du introduksjon til:

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Bein & føtter; hvordan “åpne” dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette.

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]