Kursserie 2021:


Taiji Jian - Taiji sverd

4 kurssamlinger og online oppfølging! Oppstart 18. januar.


KURSET ER FULLBOOKET - SETT DEG PÅ VENTELISTE


Bli med på denne virkelig unike kursserien. Bli inspirert av mystikken og visdommen i Taiji Sverd. Max 10 plasser på kurset!

I mange år har jeg hatt et stort ønske om å undervise Taiji Sverd. Nå, i 2021, har vi endelig satt opp et kursløp over 4 fysiske samlinger - sammen med oppfølging/repetering online.

"Øk evnen din til konsentrasjon sammen med en økende avslapning gjennom utvikling og håndtering av indre taiji krefter".

I det gamle Kina ble sverdet høyt ansett. Foruten den praktiske funksjonen (militær / selvforsvar / wushu / sport / akrobatisk / ritual / seremoni / kunstobjekt) var sverdet et symbol på rettferdighet, disiplin, indre utvikling, moralsk integritet, ære og visdom.

Sverdet ledes av en kontinuerlig oppmerksomhet, et kontinuerlig fokus til sverdspissen. Bevisstheten vokser. Konsentrasjonsevnen øker.

På grunn av det konstante mentale fokuset på sverdspissen, oppstår en intens utvidende, forlengende, langstrakt, utadrettet energistruktur. Den store strømmen av (energi)pulser fra omverdenen stopper. Fokus blir på det indre. Konsentrasjonen blir en reflekterende observasjon. Tomhet oppstår. Sinnet hviler. Følelsesmessig stress og spenninger forsvinner.

Calmness within movement, awareness within relaxation, emptiness during perception, always yin within yang, yang within yin. Taijijian (taiji sword), touching the essence of Taiji.

Praktisk informasjon

Det er være max 10 deltakere på kursserien. Når du melder deg på melder du deg på samtlige kurs i kursserien. 

Datoer:

18-20. januar (mandag-onsdag)
12-14. februar (fredag ettermiddag-søndag)
14-16. april (onsdag-fredag)
21-24. mai (pinsehelg og 4 dager)

I tillegg blir det satt opp.2 repetisjonsøkter online etter hver samling. Mer informasjon om tider for online økter blir annonsert senere.

Tider:

18-20. januar og 14-16. april:
kl 09-16 alle dager

12-14. februar:
fredag kl 18-21, lørdag kl 10-17 og søndag kl 10-16

21-24. mai:
fredag kl 18-21, lørdag/søndag kl 10-17, mandag kl 10-16

Sted:

Qigongsenteret i Oslo, Grønlandsleiret 14

Pris:

Totalt 14.000,- for hele kurset (fysisk og oppfølging onlinepakke)

Når du melder deg på forplikter du deg til å delta på hele kursserien, men kan betale for hvert kurs i forkant av det enkelte kurset.

Du kan låne sverd under kursene, eller kjøpe eget (1200,-).

Instruktør:

Harald Øygard

Vil du stå på venteliste?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.