Lær Qigong i Tromsø!

E-Mei Qigong helgekurs i Tromsø, 21-23. april.

Mange har etterspurt om å få introdusert E-Mei Daoyin systemet i Tromsø. Qigongsenteret har nå gleden av å kunne tilby både nye og eksisterende studenter et unikt helgekurs i det meget kraftige Qigong-systemet E-mei Daoyin.

Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong.
NB! Kun 20 plasser på kurset!

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

E-Mei systemet gir grundige og utmerkede instruksjoner som forklarer energibevegelser i kroppen. Du vil lære bevegelsesmønstre som hjelper med å rense kroppen for syk/negative energier og forsteker den interne kraften i kroppen. Øvelsene hjelper å heve energinivået. E-Mei bruker ikke spontane bevegelser i sin trening og kan derfor anbefales for de som liker best daoyin øvelser.

E-Mei er et tradisjonelt buddhistisk treningssystem. For rundt 1000 år siden utviklet en munk ved navn Rei Yun denne spesielt effektive treningsmetoden. E-Mei Qigong inneholder svært presise og detaljerte bevegelser som i stor grad forbedrer Qi-ens evne til å trenge gjennom kroppen og bevege seg, og skaper veldig sterk kraft. E-Mei kan anses å være en betydelig bidragsyter til opprinnelsen til TaijiQuan, Taijiwuxigong og andre Qigong-former.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

Til påmelding >

Praktisk informasjon

Dato:
Helgen 21-23. april 2023.

Tider:
Fredag kl 18:00-21:00
Lørdag kl 10:00-17:00
Søndag kl 10:00-16:00

Sted:
Sandnessund Skytterlag sitt selskapslokale.
Salarøyvegen 55, 9105 Kvaløysletta

Lærer:
Harald Øygard

Pris:
kr 2500,-. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.