Lær Qigong i Tromsø!

Qigong helgekurs i Tromsø, 25.-27. oktober.

Qigongsystemet som undervises denne helgen heter Taijiwuxigong, som ble utviklet direkte fra Taijiquan av Dr. Shen Hongxun for å bekjempe belastninger og helseproblemer knyttet til vår tids moderne livsstil. Systemet er lett å lære, er en sikker og effektiv selvhealing metode for fysiske og følelsesmessige utfordringer, samt at det gir grunnprinsippene for healing av andre.

Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong.

NB! Kun 20 plasser på kurset!

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

I løpet av dette helgekurset vil du få innsikt i det velrespekterte Qigongsystemet Taijiwuxigong. Vi vil undervise både teori & praksisk og semi-spontane & strukturerte øvelser med fokus på blant annet positur, bevegelse, pust, energi, oppmerksomhet, bevissthet m.m.

Vårt mål for kurset er at du skal få en opplevelse av hva som er mulig gjennom å praktisere Qigong, og sitte igjen med ro, velbehag og indre glede.

 

Undervisningens fokus

Det vil være fokus på bruk av Qigong i situasjoner som stressmestring, selvutvikling, emosjonell lindring av fysiske plager m.m. slik at du kan lære deg å bruke alt som et verktøy i hverdagen. 

Etter kurset vil du kunne trene på egenhånd eller sammen med andre, både online og fysisk, samt ha muligheten til å fordype deg videre.

I løpet av kurset får du introduksjon til:

Energi pumpen:
Aktivering av Dantian og utvikling av Dantian kraft.

Energi rørene:
Betydningen av å åpne ledd, forlenge muskler, sener og muskelfester. Åpning av energikanaler og sirkulasjon av energien.

Energi kranene:
Fingre, hender & armer, Bein & føtter; hvordan “åpne” dem riktig, og hvorfor det er avgjørende å gjøre dette.

Ulike pusteteknikker:
Bruk av pust og lydvibrasjon.

De åtte utviklingstrinnene:
Hvordan nå de ulike trinnene

BinQi:
Patogene faktorer, blokkeringer av fysisk og energetisk natur - Identifisering av helserelaterte problemer.

Den doble negative sirkelen:
Mønstre av negative følelser og dårlig kroppsholdning - de underliggende årsakene til dårlig helse, og hvordan identifisere og bryte den doble negative sirkelen.

Til påmelding >

Praktisk informasjon

Dato:
Helgen 25.-27. oktober

Tider:
Fredag kl 18:00-21:00
Lørdag kl 10:00-17:00
Søndag kl 10:00-16:00

Sted:
Sandnessund Skytterlag sitt selskapslokale.
Salarøyvegen 55, 9105 Kvaløysletta

Lærer:
Harald Øygard

Pris:
kr 2500,-. Betaling via Vipps. Info om betaling kommer i bekreftelsesmail.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.