Online Live Qigong, Taiji & Meditasjon

Ukentlig online undervisning med live sending 4 dager i uken.

Etter vårens suksess med å undervise online besluttet vi å utvide tilbudet utover høsten for å gi flere mulighet til å trene regelmessig med oss. I august flyttet vi Online klassene over til Uscreen, vår online plattform for undervisning og kurs - for å gi dere som deltakere bedre avspillling, oversikt og mulighet til bedre kommunikasjon med oss.

Har du deltatt på fysisk undervisning hos oss tidligere eller vært med på et av våre intro/basic kurs online er du velkommen til å delta.

Til påmelding >

Hva er opplegget?

Ukentlig undervisning mandag til torsdag med et utvalg av klasser innen Taiji, Taijiwuxigong, Meditasjon og YiJin. Vi kommer fortsatt til å bruke Facebook til deling av nyttig innhold, inspirasjon og diskusjoner, men man trenger altså ikke Facebook lengre for å delta på undervisning.
Prisen er 349 kroner/mnd.

Inkludert i prisen er tilgang til ukentlige livesendinger og ditt eget arkiv slik at du kan trene/meditere når du selv ønsker. Inkludert er også tilgang til Facebook gruppe og mulighet til å snakke direkte med instruktørene. 

(Ønsker du å trene fysisk med oss i Oslo eller Bergen så er Online abonnement inkludert).
Les om Fysisk trening i Oslo >
Les om Fysisk trening i Bergen >

Til påmelding >

Hvordan melder du deg på?

For å melde deg på kurset følger du knappen "Til påmelding" på denne siden.

Du melder deg på via lenke til Uscreen. Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet.

Hvis du ikke har bruker registrerer du ny og følger instruksjonene. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset.

Betalingen går via kort og abonnementet løper til du selv sier det opp.

Ukentlig timeplan:

Mandag:
18.00-18.45: Taiji positurer (m/Harald)

Tirsdag:
19.00-19:45: Taijiwuxigong (m/Merete)

Onsdag:
19.00-20.00: Meditasjon (m/Lars)

Torsdag:
13.00-13.45: YiJin (m/Cato)
18.00-18.45: Taijiwuxigong (m/Harald)

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktør innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Lars J. Bjørkevoll

Lars Johan Bjørkevoll har studert og undervist Non-Dualistisk praksis helt siden han spontant kom i kontakt med denne formen for praksis for 20 år siden. Da han møtte dr.Shen begynte også studiet i Chan/Golden light meditasjon og en større reise i selvutpakning. Han var en av dr. Shen’s nærmeste studenter i Chan Meditasjon og har utviklet en unik erfaringsbasert approach for å avkle sinnets mekanismer og se hva vi egentlig består av.

I tillegg til å være en av gründerne av Qigongsenteret er Lars Johan en veletablert forretningsmann innen internasjonal business. Hans holding har alltid vært at den ultimate friheten etableres på “innsiden”, for så å gjennomsyre livet på “utsiden”!

Merete Askildsen

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. På Qigongsenteret i Oslo underviser hun introkurs og nivå 2 klasser i Qigong på ukentlig basis.

Cato Bruarøy

Cato Bruarøy driver Qigongsenteret i Bergen. Han har trent asiatisk kampkunst i 37 år, og er med 7. dan svart belte en av Nordens høyst graderte karateinstruktører. Han er tidligere Norgesmester og landslagsutøver i karate. Cato har trent Qigong og Taiji i over 20 år, og meditert i 35 år. Han er utdannet siviløkonom.