Online klasser i Qigong, Taiji og Meditasjon

Få tilgang til en kombinasjon av Live klasser og fokuspakker.

Qigongsenteret har nå et av Norges største videobibliotek innen Qigong, Taiji og Meditasjon. Deltar du på Ukentlige online klasser får du tilgang til en kombinasjon av Live klasser og de beste klippene med relevant innhold tatt ut fra våre retreats og tidligere Livesendinger.

Har du deltatt på fysisk undervisning hos oss eller vært med på et av våre online intro/videregående kurs er du velkommen til å delta på ukentlige online klasser.

Kjøp tilgang >

Hva er opplegget?

Vi har endret oppsettet for vårt Ukentlige online abonnement, for å tilrettelegge for stekere fokus, bedre progresjon og fordypning i treningen. Hva betyr dette i praksis for deg?

Live klasser:
Du vil få tilgang til Live klasser hver mandag, med fokus på Taiji/Qigong:
Mandag kl 19:00-19:45 - Taiji/Qigong m/Harald

Månedlig filmsamling Meditasjon:
Hver måned vil du få tilgang til en månedens filmsamling med 1 times meditasjonsøkter med Lars Johan Bjørkevoll som instruktør. Hver samling inneholder 4-5 økter pr. mnd.

Qigong fokuspakker:
Med et online abonnement hos oss får du tilgang over 200+ Qigong økter - som vi har delt inn i ulike fokuspakker. Hver enkelt filmsamling er koblet opp mot et kroppsområde og øvelser knyttet til dette. Mesteparten av filmsamlingene våre inneholder øvelser og teori fra det anerkjente Qigongsystemet Taijiwuxigong.

For at det skal bli enkelt for deg å finne en økt som passer med tiden du har tilgjengelig, har vi delt inn hver enkelt filmsamlingene i kategoriene: 10 min m/musikk, 45-60 min økter, og Ekstra materiell.

Du finner live klasser, fokussamlinger og meditasjonsamlinger, under "Mine klasser" når du har logget inn i vår online plattform Uscreen.

Prisen er 349 kroner/mnd.

 

Ønsker du å trene fysisk med oss i Oslo? Les mer her >

Hvordan deltar du?

For å delta kjøper du et Ukentlig online abonnement i vår online plattform Uscreen. Dette gir deg tilgang til økter innen Qigong, Taiji og Meditasjon, ledet av noen av Norges mest erfarne instruktører.

Klikk på knappen "Kjøp tilgang" som tar deg til vår online plattform Uscreen for gjennomføring av betaling.

Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet. Skulle du ha problemer med å innlogging for kjøp, kontakt Merete på telefon 99106597.

Hvis du ikke har bruker registrerer du ny og følger instruksjonene. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset.

Betalingen går via kort og abonnementet løper til du selv sier det opp.

Kjøp tilgang >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om lærerne:

Harald Øygard

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktør innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.

Lars J. Bjørkevoll

Lars Johan Bjørkevoll har studert og undervist Non-Dualistisk praksis helt siden han spontant kom i kontakt med denne formen for praksis for 20 år siden. Da han møtte dr.Shen begynte også studiet i Chan/Golden light meditasjon og en større reise i selvutpakning. Han var en av dr. Shen’s nærmeste studenter i Chan Meditasjon og har utviklet en unik erfaringsbasert approach for å avkle sinnets mekanismer og se hva vi egentlig består av.

I tillegg til å være en av gründerne av Qigongsenteret er Lars Johan en veletablert forretningsmann innen internasjonal business. Hans holding har alltid vært at den ultimate friheten etableres på “innsiden”, for så å gjennomsyre livet på “utsiden”!

Merete Askildsen

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. På Qigongsenteret i Oslo underviser hun introkurs og nivå 2 klasser i Qigong på ukentlig basis.