Bli med på neste runde Qigong nivå 2

9 ukers programkurs, med oppstart torsdag 20. oktober i Oslo.

Bli med å utforske videre og finne rytmen i din Qigong-praksis! Kurset bygger videre på det du har lært på nybegynnerkurs hos oss (enten fysisk eller online), og er et videre dypdykk i Qigong for videre utvikling og progresjon.

Til påmelding >

På dette kurset vil vi tilrettelegge for fordypning i de ulike øvelsene du har fått en smakebit av tidligere - og jobbe fokusert med øvelser for et kroppsområde over flere økter. Ved å trene jevnlig, samt få tilgang på nyttig oppfølgingsmateriell, vil du kunne finne en ny rytme og se større gevinst i din trening.

Hva er opplegget?

I denne 9 ukers perioden av Qigong nivå 2 vil vi ta for oss følgende områder som vi går mer i dybden av øvelser for: Hode/Nakke, Skuldre og Armer og Bryst området. Det vil også bli introduksjon til øvelser innen andre Qigongsystem som vi underviser på Qigongsenteret.

Undervisningens fokus:
- Fordypning i Taijiwuxigong øvelser
- Utforskning av semi-spontane øvelser
- Fordypning i teori om kropp, energi og sinn, basert på østlig og vestlig vitenskap, medisin og filosofi.

Dette får du i løpet av kurset

- Undervisning hver torsdag kl 17-18:15 (totalt 9 klasser).
- Personlig oppfølging av instruktør.
- Tilgang til filmer i vår online plattform for å støtte opp under din egen utvikling.
- Oppfølging i form av e-poster med nyttige tips, teori, oppgaver m.m.

PS! Skulle du gå glipp av noen av de fysiske klassene vil du gjennom hele kurset ha online tilgang til hver enkelt kursøkt, slik at du kan ta igjen det du har gått glipp av eller om du ønsker å trene jevnlig under kurset.

Pris:
1950 kroner

Til påmelding >

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Send oss gjerne en mail til [email protected] eller kontakt Harald
på telefon: 412 37 938.

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon, og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.