Kickstart høsten med et energigivende kurs!

2 dagers helgekurs i YiJin Jing Daoyin i Oslo, 24-25. august.

Qigongsystemet som undervises denne helgen heter YiJin Jing Daoyin, som er en serie med klassiske Qigong øvelser fra Kina. Systemet er lett å lære, gir mer energi, mindre stress, bedre humør, mykere ledd og mer ro i tanker og følelser.

Vi har gjennomført flere 2 dagers helgekurs i YiJin Jing Daoyin, og kurset har vært svært populært - så vær tidlig ute for å sikre deg en plass.

Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Qigong.
NB! Kun 20 plasser på kurset!

Til påmelding >

Qigongsenteret og dets instruktører er Norges mest erfarne innen undervisning av Qigong. Vi ønsker å dele vår kunnskap med deg som er på jakt etter bedre helse, indre ro og innsikt i egen kropp og sinn.

"Qigong" betyr "energiøvelser", altså øvelser som skal gi oss mer energi i hverdagen. "Daoyin" betyr fritt oversatt å lede ut, altså å lede spenninger, smerter og andre plager ut av kroppen.

Qigongsystemet YiJin Daoyin er en serie med "styrkeøvelser" nedarvet fra oldtidens Kina, og er fundamentet i flere av de mest kraftfylle østlige helse- og kampsystemer som finnes i dag.

Systemet består av 9 øvelser der man benytter jordkraft og taiji-krefter til å strekke ryggraden og kroppens ledd, samt til å rense kroppens energisystem. Ved å praktisere YiJin Daoyin kan du korrigere kroppens positur, bli smidigere, få økt styrke og markant muskeltoning.

Øvelsene passer godt for dem som lider av muskel- og leddplager, har overvekt av statisk arbeid, eller for healere og andre alternative behandlere som vil styrke sin kraft og få renset sitt eget energisystem.

Øvelsene gir deg også en større forståelse for bruk av Qi og Taiji-krefter.

Målet med disse kinesiske helseøvelsene er mer energi, mindre stress, bedre humør, mykere ledd og mer ro i tanker og følelser.

Til påmelding >

En serie med klassiske øvelser fra Kina

Selv om tidligere utgaver av øvelsene finnes, tilskrives opprinnelsen til Yi Jin-øvelsene gjerne munken Boddhiddharma som levde på fem-sekshundretallet og ifølge legenden initierte den fysiske treningen av munkene i Shaolinklosteret.

Bevegelsene i Yi Jin er kraftige og milde på samme tid og øvelsene krever en kombinasjon av vilje, forestillingsevne og styrke. Ved korrekt utførelse av Yi Jin styrker man muskler og øker utholdenhet, bedrer helse og positur og gjenskaper fleksibiliteten i sener og ledd. Yi Jin-øvelsene trenes i overensstemmelse med de helsebringende prinsippene undervist i Qigongsystemet Taijiwuxigong.

Til påmelding >

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Øygard på telefon: 41 23 79 38 eller pr e-post: [email protected]

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.