Nyhet fra Qigongsenteret:


Interaktivt Taiji 37 kurs via zoom

Helgekurs i det kraftfulle systemet Taiji 37, 16.-18. april.

Denne helgen legger vi opp til et online kurs hvor du blir en aktiv deltaker i felleskapet. Det blir lagt opp til spørsmål/svar, teori og mye praksis. Det unike med online undervisning via zoom er at instruktør kan jobbe med både hele gruppa og hver enkelt deltaker. Instruktør vil veilede og korrigere underveis i kurset.


Vår erfaring med energiarbeid er at online er ingen hindring; tvert imot får vi mange tilbakemeldinger på at energiregulering fra instruktør til student fungerer enda sterkere via online og zoom. Instruktør Harald Øygard vil guide deltakerene i forskjellige Taiji positurer og hjelpe hver enkelt med å heve energinivået sitt. Kurset passer for både nybegynnere og de som allerede har erfaring med Taiji eller Qigong.

Til påmelding

De 37 posisjonene i Taiji 37 er de opprinnelige posisjonene som all taiji baserer seg på. Virkemåten til Taiji 37-teknikkene er å vekke og aktivere Dantian (energisenteret) og rendyrke Taijijin (Taiji-krefter) hvorav de viktigste er vibrasjonskrefter, spontane bevegelseskrefter og mentale krefter. Disse kreftene er medfødt (latente) hos alle, men i de fleste menneskene er de “sovende”.

Opprinnelsen til Taiji er kampkunst. Kampkunst utøverne trente på aktivering av Dantian og når Dantian-kraft strømmet fritt gjennom energikanalene til utøveren, kunne denne kraften projiseres ut av kroppen og brukes til å bekjempe motstandere, selv på avstand. I dag har Taijiquan beveget seg mer mot helseorienterte formål, men kreftene som brukes for helse og healing er akkurat de samme som de opprinnelige kreftene brukt i kampkunst.

Dr. Shen: "Den beste og raskeste måten å utvikle Taiji Jin er å praktisere Taiji37 (Taiji Jin betyr krefter som kan brukes til selvhealing, healing av andre eller i kamp)."

Praktisk informasjon og kursplan

Dato: 16.-18. april (totalt 10 timer undervisning).
Pris: kr 1000 (betales via vipps, informasjon kommer i bekreftelsesmail).

Tider og program

Fredag:
kl 18:00-20:00: Introduksjon og praksis

Lørdag og søndag:
kl 10:30-12:00: Teori og praksis
kl 13:00-13:30: Spørsmål og svar
kl 13:30-14:30: Praksis
kl 15:00-16:00: Meditasjon/Wuji

NB! Det blir ikke gjort opptak av kurset og alle deltakere må følge direkte via zoom på oppsatte tidspunkt. Du vil motta linker til øktene i forkant av kursoppstart på mail.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? 

Kontakt Harald Øygard på telefon: 412 37 938 eller via [email protected]

Til påmelding

Om læreren

Harald Øygard er en av Norges mest erfarne instruktører innen Qigong, Taiji og Meditasjon og underviser ukentlig ved Qigongsenteret i Oslo. Han har studert i inn- og utland og har undervist siden slutten av 90-tallet. I dag er det godt over 100 studenter som følger Harald gjennom ukentlig undervisning og helgekurs.