close

Telefon: +47 412 37 938
[email protected]

Om Qigongsenteret

Qigongsenteret er Oslos største senter for Taiji og Qigongundervisning. Våre instruktører er noen av Norges mest erfarne og vi tilpasser våre øvelser til den individuelle deltakers nivå. I all hovedsak representerer vi systemene utvikler av Dr. Shen Hongxun, men også andre typer undervisning finner sted.

Alle våre instruktører tilfredsstiller strenge krav om kvalitet i både undervisning og egentrening. Med bakgrunn i dette vil du som kursdeltaker hos oss oppleve at du får individuell oppfølging og behandling under hver time du deltar på.

Hva underviser vi?

Qigongsenteret underviser innen den kraftige medisinske Qigongretningen Taijiwuxigong i tillegg til Meditasjon, Taiji og YiJin Daoyin. Vi har delt opp være klasser slik at du som studerer hos oss enkelt skal kunne starte opp med øvelser som passer dine utfordringer. På samme tid skal du kunne lære deg alle systemets øvelser innen en fornuftig tidsramme.

Alle aldersgrupper

Hos oss studerer og trener alle aldersgrupper samlet og enten du er ung eller eldre vil du oppleve at alle øvelser kan tilpasses til ditt tempo og eventuelle begrensninger. Å ha samlede klasser byr også på en unik mulighet til å dele og diskutere livserfaringer utover det som undervises ved senteret – spesielt i pausene når man gjerne sitter sammen og snakker over en kopp te eller kaffe.

Alle nivåer

Enten du er nysgjerrig, ønsker å komme i bedre form, har plager du ønsker hjelp med eller er på en selvutvikling reise – du finner mennesker på alle nivåer som trener hos oss. Vi legger til rette for at du skal få mest mulig ut av Qigong og Taiji undervisningen basert på det du er ute etter å lære! Her kan du lese mer om hva vi underviser og din studievei!

Leie våre lokaler?

Qigongsenteret leier ut lokale i helger. Våre lokaler er lyse og freshe – med sentral beliggenhet i Oslo.

Motta nyhetsbrev

Få siste nyheter fra oss

Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev

Kurs i Qigong og Taiji

Qigongsenteret arrangerer flere typer kurs i Qigong og Taiji på jevnlig basis.

Se kurs

Våre instruktører

Harald Øygard

Innehaver og Instruktør

Les mer

Lars Johan Bjørkevoll

Innehaver og Instruktør

Les mer

Merete Askildsen

Instruktør

Les mer

Odd Ueland

Instruktør

Les mer

Jim Klarp

Instruktør

Les mer

Meld deg på nyhetsbrev og få nyheter fra Qigongsenteret!

Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev

Telefon: +47 412 37 938
[email protected]

Kart og veibeskrivelse

Grønlandsleiret 14,
0190 Oslo
Kart og veibeskrivelse

Følg oss

Qigongsenteret