close

Telefon: +47 412 37 938
[email protected]

Student på Qigongsenteret
– din vei til progresjon!

For at du som student på Qigongsenteret skal få mest mulig ut av dine studier har vi tilpasset vårt undervisningsløp for å sikre best mulig progresjon og mulighet til fordypning for den enkelte.

Nivå 1: Basic kurs (kom i gang)

Hensikten med Basic klasser (introkurs) er å gi deg en innføring i det grunnleggende øvelsene og prinsippene tilknyttet Qigongsystemet Taijiwuxigong eller Taiji. Kurset går over 8 uker hvor vi går gjennom teori og praksis, samt at du får støtte gjennom e-poster, filmer og annet materiale. Undervisningen tar utgangspunkt i ditt nivå og eventuelle utfordringer med helse etc, er pedagogisk lagt opp og inneholder elementer av personlig instruksjon.

Man går Nivå 1 – Basic kurs 1-2 ganger, før man går over til Nivå 2 – Nybegynner klasser.

Fokus: Grunnleggende teori om sammenheng mellom kropp, energi og sinn basert på østlig og vestlig vitenskap/medisin/filosofi. Qigong øvelser for de 5 viktigste områdene i kroppen.

 • Tid: 1 klasse i uken over 8 uker.
 • Pris: kr 2450,-
 • Inkluderer: Ukentlig klasser m/personlig oppfølging av instruktør, samt støttemateriell i form av filmer og e-poster.

Nivå 2: Utforsk og finn rytmen

NB: Vi har for tiden ingen Qigong nivå 2 klasser. Etter endt nybegynnerkurs (Basic kurs), kan du gå direkte videre til Abonnementsklasser og velge blant klasser i den ukentlige timeplanen.

Nivå 3: Abonnementsklasser
(Fordyp deg og finn din personlige tilnærming)

Abonnementsklasser er for de som har fått godt tak på de grunnleggende prinsippene og øvelsene, samt er komfortable med å bruke spontane øvelser i sin praksis. På dette nivået introduseres man for andre grener av Qigong, Lydøvelser, Meditasjon, noe Taiji m.m. og man har mulighet til å delta på 8-10 klasser ukentlig, med ulikt fokus.

Fordypning og større fokus på det indre aspektet tilknyttet det som undervises er i sentrum, samt at individuell undervisning og rådgivning blir alt viktigere. Dette er et nivå der progresjon i stor grad måles individuelt og handlinger for å fordype seg ytterligere baseres på den individuelles behov.

Fokus: Fordypning i og forvaltning av de universielle prinsippene inn i alle typer øvelser, Individuell utvikling basert på behov og ønsker m.m.

 • Tid: Fri trening blant 8-10 ukentlige klasser.
 • Pris: kr 950,-/mnd

  Motta nyhetsbrev

  Få siste nyheter fra oss

  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev

  Kurs i Qigong og Taiji

  Qigongsenteret arrangerer flere typer kurs i Qigong og Taiji på jevnlig basis.

  Se kurs

  Telefon: +47 412 37 938
  [email protected]

  Kart og veibeskrivelse

  Grønlandsleiret 14,
  0190 Oslo
  Kart og veibeskrivelse

  Følg oss

  Qigongsenteret