close

Telefon: +47 412 37 938
[email protected]

Dette sier våre studenter

“Jeg kom hit med tung hjernerystelse, og kunne ikke gjøre så mye. Har et par tunge skader fra tidligere, og var på jakt etter en bevegelsesform jeg kan drive med. Qigong har ikke bare hjulpet på smerten, men også skapt en lettere kroppsfølelse. Jeg har også fått kontakt med deler av kroppen som jeg ikke har hatt tidligere. Qigong har også gitt meg mer energi. Jeg kommer nok til å forsette med Qigong i uoverskuelig fremtid.”

“Jeg tok kontakt med senteret og ønsket å trene opp ryggen for noen år tilbake – mine kroniske ryggplager er borte. Bonusen er blitt en stor kjennskap til meg selv på mange andre plan i livet.”

“Utrolig dyktige undervisere/mennesker som deler essensiell kunnskap. Helhetlig og godhjertet – love it!”

“Jeg blir glad når jeg kommer hit, både for de vakre omgivelsene, at jeg blir sett som menneske og at jeg opplever kontakt med livskraften Qi.”

“Taijiwuxigong er et omfattende system som stadig fortsetter å overraske meg. Smerter i rygg og skulder er borte, og humøret og søvnen er mye bedre. Energinivå og immunforsvar er merkbart forbedret etter ett år og ni måneders trening (!) Instruktørene underviser på en lettfattelig og inspirerende måte, med varme og humor.”

Vis flere

“Å trene Qigong er en fantastisk, spennende og skånsom måte å stresse ned på og det bidrar til større indre ro og innsikt i både kropp og sjel.”

“Takk for et fantastisk fint tilbud! Senteret har en veldig fin atmosfære, og lærerene har en trygg og uhøytidelig stil. Dette gjør det lettere å gi slipp i de interne prosessene under trening. Rent fysisk har ett år med trening hjulet betraktelig på mine ryggproblemer. Anbefales på det sterkeste!”

“Detta är ett väldigt fint ställe att vara på. Man lär sig Taiji, Qigong och väldigt mycket mer. Det är träning i grupp, men du blir sedd som individ och får hjälp med det du behöver just den dagen. I fyra år har detta varit som ett andra hem där jag alltid upptäcker något nytt. PS: Passa på att ta någon behandlingar hos Harald också.”

“Filmen Dr. Strange vekket noe dypt inne i meg og gjorde meg nysgjerrig på Taiji verden. Men det var på Qigongsenteret at Dr. Shen og disse fantastiske instruktørene viste meg hva Taiji egentlig er. Taiji handler om balanse / harmoni / å være din egen mester. Takk for all hjelp underveis, støtte og samvære. Dette systemet har forandret livet mitt.”

“Takk og takk for treningen jeg hadde på Qigongsenteret. Det var en kosmisk gave til kroppen... Wow!”

  Motta nyhetsbrev

  Få siste nyheter fra oss

  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev

  Kurs i Qigong og Taiji

  Qigongsenteret arrangerer flere typer kurs i Qigong og Taiji på jevnlig basis.

  Se kurs

  Telefon: +47 412 37 938
  [email protected]

  Kart og veibeskrivelse

  Grønlandsleiret 14,
  0190 Oslo
  Kart og veibeskrivelse

  Følg oss

  Qigongsenteret