Qigongsenterets instruktører er

Harald Øygard – Daglig Leder og Instruktør

Harald har studert Qigong, Taiji og Meditasjon siden 1995, og har undervist aktivt siden 2000. Harald har pedagogisk utdannelse og er en meget erfaren og populær instruktør. Han er en pådriver for utvikling av Qigong og Taiji i Norden, og er leder av Nordisk Buqi Organisasjon som holder helgekurs med internasjonale instruktører på jevnlig basis.

Harald Øygard har undervist ukentlig på Norges Indrettshøyskole i flere år, og hans kurs blir alltid fulle etter anbefaling fra andre som har trent med ham.

Lars Johan Bjørkevoll – Partner & Instruktør

Lars Johan har studert og praktisert Qigong, Taiji og Meditasjon siden år 2000. Han har deltatt på omfattende utdanning både nasjonalt og internasjonalt. Ved siden av å undervise ukentlige klasser og helgekurs gir Lars Johan privat undervisning. Hans undervisning er på et høyt nivå, med et øye for detaljer såvel som helhet.

Individuell utvikling er et stikkord som kan beskrive Lars Johans praksis, og han er nøye med å følge opp den enkeltes behov.

Odd Ueland – Instruktør

Odd Ueland har omfattende og detaljert kunnskap innen kampkunst, ulike former for meditasjon og behandlingsmetoder basert på teori om kroppens energiomløp. Han arbeider fulltid som terapeut, og har reist over hele verden for å lære en rekke behandlingsmetoder. Odd har trent Qigong siden 1995 og har undervist nesten like lenge.

Odd er en meget populær og kunnskapsrik instruktør som underviser innen Qigong og Taiji.

Merete Askildsen – Instruktør

Merete Askildsen har studert og praktisert Qigong, taiji og meditasjon i en årrekke, og er utdannet Qigonginstruktør gjennom Nordisk Buqi Organisasjon. Hun er også utdannet Yoga instruktør og har dyp innsikt i kropp og sinn. Merete underviser faste klasser ved Qigongsenteret og er godt likt blant studentene.

Merete har en tilnærming til Qigong som setter hennes undervisning i et unikt perspektiv. Hennes pedagogiske undervisningsform verdsettes stort av alle kursdeltakere.

Neste Nybegynnerkurs!