close

Telefon: +47 412 37 938
[email protected]

Student på Qigongsenteret
– din vei til progresjon!

For at du som student på Qigongsenteret skal få mest mulig ut av dine studier har vi tilpasset vårt undervisningsløp for å sikre best mulig progresjon og mulighet til fordypning for den enkelte.

Nivå 1 – Basic kurs
(Kom i gang)

Hensikten med Basic klasser (introkurs) er å gi deg en innføring i det grunnleggende øvelsene og prinsippene tilknyttet Qigongsystemet Taijiwuxigong eller Taiji. Kurset går over 9 uker hvor vi går gjennom teori og praksis, samt at du får støtte gjennom e-poster, filmer og annet materiale. Undervisningen tar utgangspunkt i ditt nivå og eventuelle utfordringer med helse etc, er pedagogisk lagt opp og inneholder elementer av personlig instruksjon.

Man går Nivå 1 – Basic kurs 1-2 ganger, før man går over til Nivå 2 – Nybegynner klasser.

Fokus: Grunnleggende teori om sammenheng mellom kropp, energi og sinn basert på østlig og vestlig vitenskap/medisin/filosofi. Qigong øvelser for de 5 viktigste områdene i kroppen.

 • Tid: 1 klasse i uken over 9 uker – tirsdag eller torsdag.
 • Pris: kr 1950,-
 • Inkluderer: Ukentlig klasser, 1 heldagskurs, filmer, e-post oppfølging og rabatt på helgekurs ved senteret m.m.

Nivå 2 – Nybegynner klasser
(Utforsk og finn rytmen)

Som nybegynner på Qigongsenteret har du gått igjennom Basic kurset, og du ønsker mer fordypning i de ulike øvelsene og evt fordypning innenfor de mer spontane grenene. Gjennom å trene på senteret 1-2 ganger i uken, samt få tilgang på filmer av alle grunnøvelser for å trene hjemme, vil du finne en ny rytme i din trening og se større gevinst. Man kan som nybegynner velge om man kun vil fordype seg i tradisjonelle øvelser eller legge til 1 dag i uken med utforskning på de spontane øvelsene – begge deler anbefales for å få størst utbytte.

Man følger Nivå 2 – Nybegynner klasser hvis man ønsker regelmessig praksis for å øke velvære eller helt til man man føler seg komfortabel med alle øvelser og har integrert spontane øvelser i sin praksis – for å deretter gå videre til Nivå 3.

Fokus: Fordypning i Taijiwuxigong øvelser, utforskning av Spontane øvelser, fordypning i teori om kropp, energi og sinn – basert på østlig og vestlig vitenskap, medisin, filosofi.

 • Tid: 2 klasser i uken over 10 uker. Tirsdager (tradisjonelle øvelser), og Torsdager (spontane øvelser).
 • Pris: kr 1950,-
 • Inkluderer: 2 ukentlige klasser, filmer, egne helgekurs til rabattert pris, rabatt på helgekurs ved senteret m.m.

Nivå 3 – Viderekommende klasser
(Fordyp deg og finn din personlige tilnærming)

Viderekommende klasser er for de som har fått godt tak på de grunnleggende prinsippene og øvelsene, samt er komfortable med å bruke spontane øvelser i sin praksis. På dette nivået introduseres man for andre grener av Qigong, Lydøvelser, Meditasjon, noe Taiji m.m. og man har mulighet til å delta på 8-10 klasser ukentlig, med ulikt fokus. Fordypning og større fokus på det indre aspektet tilknyttet det som undervises er i sentrum, samt at individuell undervisning og rådgivning blir alt viktigere.

Nivå 3 er nivået man følger over lang tid. Dette er et nivå der progresjon i stor grad måles individuelt og handlinger for å fordype seg ytterligere baseres på den individuelles behov.

Fokus: Fordypning i og forvaltning av de universielle prinsippene inn i alle typer øvelser, Individuell utvikling basert på behov og ønsker m.m.

 • Tid: Fri trening blant 8-10 ukentlige klasser.
 • Pris: kr 950,-/mnd
 • Inkluderer: Invitasjon til samlinger for viderekommende, tilgang på unikt teoretisk materiale, egne helgekurs til rabattert pris, rabatt på helgekurs ved senteret m.m.

Nivå 4 – Master Students!
By invitation only.

  Motta nyhetsbrev

  Få siste nyheter fra oss

  Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev

  Kurs i Qigong og Taiji

  Qigongsenteret arrangerer flere typer kurs i Qigong og Taiji på jevnlig basis.

  Se kurs

  Telefon: +47 412 37 938
  [email protected]

  Kart og veibeskrivelse

  Grønlandsleiret 14,
  0190 Oslo
  Kart og veibeskrivelse

  Følg oss

  Qigongsenteret